Іван Крулько: Коаліція має формуватись на основі спільних цінностей та програми дій - «Культура» » «Новости Дня»
Валерия
Опубликовано: 20:04, 05 июня 2019
Украина / Культура

Іван Крулько: Коаліція має формуватись на основі спільних цінностей та програми дій - «Культура»

Коаліція можлива, якщо політичні сили об'єднуватимуться навколо спільних цінностей, програми дій та змін в інтересах людей. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько...
Іван Крулько: Коаліція має формуватись на основі спільних цінностей та програми дій - «Культура»
Іван Крулько: Коаліція має формуватись на основі спільних цінностей та програми дій - «Культура»

Коаліція можлива, якщо політичні сили об'єднуватимуться навколо спільних цінностей, програми дій та змін в інтересах людей.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час політичного ток-шоу «Пульс» на «112.Україна».


На думку парламентарія, важливо знайти точки дотику у важливих питаннях, зокрема зниження тарифів для населення, досягнення миру, посилення Української державності, виведення нашої держави з бідності.


«Батьківщина» завжди стоятиме на позиціях Української держави та наших національних цінностей. А для досягнення справедливого миру нам треба долучати за стіл перемовин наших гарантів по Будапештському меморандуму», - наголосив Іван Крулько.


Парламентарій також зазначив, що якщо «Батьківщина» та «Слуга народу» зійдуться за цими ключовими питаннями, то це об'єднання було б найбільш природнім, адже вони виступають за зміни і «Батьківщина» не об'єднуватиметься з Опоблоком.


Іван Крулько також зауважив, що молода команда нового президента без політичного досвіду і потребує такого сильного партнера у парламенті, як «Батьківщина».


«Це дасть змогу швидко реалізувати рішення, на які роками чекає народ. До того ж наша політична сила - єдина, яку люди обирали і в минулих скликаннях, і якій люди довіряють уже кілька десятків років», - аргументував позицію народний депутат.


ba.org.ua



...

Коаліція можлива, якщо політичні сили об'єднуватимуться навколо спільних цінностей, програми дій та змін в інтересах людей. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час політичного ток-шоу «Пульс» на «112.Україна». На думку парламентарія, важливо знайти точки дотику у важливих питаннях, зокрема зниження тарифів для населення, досягнення миру, посилення Української державності, виведення нашої держави з бідності. «Батьківщина» завжди стоятиме на позиціях Української держави та наших національних цінностей. А для досягнення справедливого миру нам треба долучати за стіл перемовин наших гарантів по Будапештському меморандуму», - наголосив Іван Крулько. Парламентарій також зазначив, що якщо «Батьківщина» та «Слуга народу» зійдуться за цими ключовими питаннями, то це об'єднання було б найбільш природнім, адже вони виступають за зміни і «Батьківщина» не об'єднуватиметься з Опоблоком. Іван Крулько також зауважив, що молода команда нового президента без політичного досвіду і потребує такого сильного партнера у парламенті, як «Батьківщина». «Це дасть змогу швидко реалізувати рішення, на які роками чекає народ. До того ж наша політична сила - єдина, яку люди обирали і в минулих скликаннях, і якій люди довіряють уже кілька десятків років», - аргументував позицію народний депутат. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика