Іван Крулько: Головне очікування від президента – досягнення миру, але не шляхом капітуляції - «Автоновости» » «Новости Дня»
Peterson
Опубликовано: 12:42, 22 мая 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: Головне очікування від президента – досягнення миру, але не шляхом капітуляції - «Автоновости»

Ключове завдання нового Президента та Верховного головнокомандувача ЗСУ - діяти відповідно до національних інтересів України, які полягають у досягненні миру на Донбасі, але тільки не шляхом капітуляції. ...
Іван Крулько: Головне очікування від президента – досягнення миру, але не шляхом капітуляції - «Автоновости»
Іван Крулько: Головне очікування від президента – досягнення миру, але не шляхом капітуляції - «Автоновости»

Ключове завдання нового Президента та Верховного головнокомандувача ЗСУ - діяти відповідно до національних інтересів України, які полягають у досягненні миру на Донбасі, але тільки не шляхом капітуляції.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Епіцентр» на телеканалі NewsOne.


«Сьогодні інтерес РФ у тому, щоб зробити Україну слабкою і всунути їй мир шляхом капітуляції, коли вона самостійно не зможе визначати на зовнішній арені жодне питання, коли питання вступу до НАТО та ЄС буде закрите. Такий псевдомир, як капітуляція, призведе до ще більшої війни. Бо Росія хоче, щоб Україна припинила своє існування як незалежна держава, як це вже було багато разів у нашій історії. І про це нам треба постійно пам'ятати!» - зауважив політик.


На думку Івана Крулька, президенту не можна йти за сценарієм Кремля - їхати напряму до Москви і про щось домовлятись із Путіним.


«Безумовно, найважливіше завдання Верховного головнокомандувача ЗСУ і Глави держави, щоб жоден український солдат не гинув, щоб усі українські солдати повернулись живими до своїх матерів, а Україна повернула всі території, включно із Кримом, щоб люди вернулись до своїх домівок. Але цього ніколи не відбудеться, якщо президент України напряму поїде до Москви про щось домовлятись з Путіним», - пояснив він.


Парламентарій переконаний, що досягти бажаного миру в Україні можна лише за рахунок міжнародного тиску США та ЄС.


«Лише якщо США і ЄС збільшать тиск на РФ, ми змусимо агресора вивести війська з Донбасу, а потім встановимо контроль над кордоном, відновимо діяльність нашої влади, проведемо вибори за українськими законами - і досягнемо бажаного миру», - резюмував Іван Крулько.


За словами Голови партії «Батьківщина», перший візит Володимира Зеленського мав би бути до Євросоюзу, вступу до якого ми прагнемо і який маємо наздоганяти за рівнем життя.


«В ЄС можна було б обговорити цілий блок питань. Зокрема, щодо врегулювання російської агресії проти України на Донбасі, повернення наших територій, транзиту російського газу через територію України. Я вважаю, що було б логічно провести такі перемовини у розширеному нормандському форматі за участі лідерів європейських країн - Німеччини та Франції, а також США, як гаранта по Будапештському меморандуму і нашого стратегічного партнера, і РФ, що є агресором»,- підсумував він.



ba.org.ua


...

Ключове завдання нового Президента та Верховного головнокомандувача ЗСУ - діяти відповідно до національних інтересів України, які полягають у досягненні миру на Донбасі, але тільки не шляхом капітуляції. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Епіцентр» на телеканалі NewsOne. «Сьогодні інтерес РФ у тому, щоб зробити Україну слабкою і всунути їй мир шляхом капітуляції, коли вона самостійно не зможе визначати на зовнішній арені жодне питання, коли питання вступу до НАТО та ЄС буде закрите. Такий псевдомир, як капітуляція, призведе до ще більшої війни. Бо Росія хоче, щоб Україна припинила своє існування як незалежна держава, як це вже було багато разів у нашій історії. І про це нам треба постійно пам'ятати!» - зауважив політик. На думку Івана Крулька, президенту не можна йти за сценарієм Кремля - їхати напряму до Москви і про щось домовлятись із Путіним. «Безумовно, найважливіше завдання Верховного головнокомандувача ЗСУ і Глави держави, щоб жоден український солдат не гинув, щоб усі українські солдати повернулись живими до своїх матерів, а Україна повернула всі території, включно із Кримом, щоб люди вернулись до своїх домівок. Але цього ніколи не відбудеться, якщо президент України напряму поїде до Москви про щось домовлятись з Путіним», - пояснив він. Парламентарій переконаний, що досягти бажаного миру в Україні можна лише за рахунок міжнародного тиску США та ЄС. «Лише якщо США і ЄС збільшать тиск на РФ, ми змусимо агресора вивести війська з Донбасу, а потім встановимо контроль над кордоном, відновимо діяльність нашої влади, проведемо вибори за українськими законами - і досягнемо бажаного миру», - резюмував Іван Крулько. За словами Голови партії «Батьківщина», перший візит Володимира Зеленського мав би бути до Євросоюзу, вступу до якого ми прагнемо і який маємо наздоганяти за рівнем життя. «В ЄС можна було б обговорити цілий блок питань. Зокрема, щодо врегулювання російської агресії проти України на Донбасі, повернення наших територій, транзиту російського газу через територію України. Я вважаю, що було б логічно провести такі перемовини у розширеному нормандському форматі за участі лідерів європейських країн - Німеччини та Франції, а також США, як гаранта по Будапештському меморандуму і нашого стратегічного партнера, і РФ, що є агресором»,- підсумував він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика