Зеленський найближчим часом внесе законопроект про криміналізацію кнопкодавства - «Автоновости» » «Новости Дня»
Алексей
Опубликовано: 12:22, 13 июня 2019
Украина / Авто

Зеленський найближчим часом внесе законопроект про криміналізацію кнопкодавства - «Автоновости»

Представник президента в парламенті Руслан Стефанчук заявив, що найближчим часом Володимир Зеленський подасть у Раду законопроект щодо кримінальної відповідальності за неперсональне голосування. ...
Зеленський найближчим часом внесе законопроект про криміналізацію кнопкодавства - «Автоновости»
Зеленський найближчим часом внесе законопроект про криміналізацію кнопкодавства - «Автоновости»

Представник президента в парламенті Руслан Стефанчук заявив, що найближчим часом Володимир Зеленський подасть у Раду законопроект щодо кримінальної відповідальності за неперсональне голосування.


Про це Стефанчук розповів у інтерв'ю РБК-Україна.


За його словами, система для голосування у ВР вичерпала свій ресурс у 2012 році.


"Сім років у нас несертифікована система голосування працює... Поки можу гарантувати, що найближчим часом президент внесе законопроект, яким буде передбачено кримінальну відповідальність за неперсональне голосування", - зазначив представник президента в парламенті.


Раніше Стефанчук повідомив, що можливість ухвалення цього законопроекту є мінімальною через стислі терміни. Він попросив журналістів повідомляти про випадки кнопкодавства з повторних голосувань у Раді. Крім того, представник президента в парламенті наголосив, що Зеленський не буде підписувати закони, які були прийняті з порушенням порядку.


http://ua1.com.ua


...

Представник президента в парламенті Руслан Стефанчук заявив, що найближчим часом Володимир Зеленський подасть у Раду законопроект щодо кримінальної відповідальності за неперсональне голосування. Про це Стефанчук розповів у інтерв'ю РБК-Україна. За його словами, система для голосування у ВР вичерпала свій ресурс у 2012 році. "Сім років у нас несертифікована система голосування працює. Поки можу гарантувати, що найближчим часом президент внесе законопроект, яким буде передбачено кримінальну відповідальність за неперсональне голосування", - зазначив представник президента в парламенті. Раніше Стефанчук повідомив, що можливість ухвалення цього законопроекту є мінімальною через стислі терміни. Він попросив журналістів повідомляти про випадки кнопкодавства з повторних голосувань у Раді. Крім того, представник президента в парламенті наголосив, що Зеленський не буде підписувати закони, які були прийняті з порушенням порядку. http://ua1.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика