Сергій Євтушок назвав умови, за яких можна говорити про ринок землі - «Автоновости» » «Новости Дня»
Gardner
Опубликовано: 20:21, 13 июня 2019
Украина / Авто

Сергій Євтушок назвав умови, за яких можна говорити про ринок землі - «Автоновости»

Ринок землі можливий лише за умови, якщо в нашій країні буде подолано рейдерство, корупція, покращиться стан економіки, буде проведена інвентаризація земель, а коли права власників будуть захищені. ...
Сергій Євтушок назвав умови, за яких можна говорити про ринок землі - «Автоновости»
Сергій Євтушок назвав умови, за яких можна говорити про ринок землі - «Автоновости»

Ринок землі можливий лише за умови, якщо в нашій країні буде подолано рейдерство, корупція, покращиться стан економіки, буде проведена інвентаризація земель, а коли права власників будуть захищені.


Про це сказав народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у ефірі телеканалу NewsOne.


«Чому ми в парламенті продовжували мораторій на рік? А тому, що не було голосів на більш тривалий термін. Наразі в країні безліч випадків захоплення землі, багато земель перебувають не під контролем держави. Ми тоді зрозуміли, що спочатку треба провести повний аудит, аналіз, що відбувається з землею, зупинити рейдерські захоплення. І тоді, лише через ухвалення закону про обіг земель, ми могли б думати про ринок землі», - зазначив він.


Сергій Євтушок також наголосив на необхідності покращити економічну складову, щоб ми продавали землю за ринковою ціною: «Адже на сьогодні власники паїв за безцінь готові продати, аби було їм за що жити».


Представник «Батьківщини» також застеріг, що при відкритті ринку землі важливо, щоб вона «продавалась у державу», щоб не було так, коли багатство України купуватимуть іноземці, зокрема це можуть бути особи, які представляють країну-агресора Росію.


ba.org.ua



...

Ринок землі можливий лише за умови, якщо в нашій країні буде подолано рейдерство, корупція, покращиться стан економіки, буде проведена інвентаризація земель, а коли права власників будуть захищені. Про це сказав народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок у ефірі телеканалу NewsOne. «Чому ми в парламенті продовжували мораторій на рік? А тому, що не було голосів на більш тривалий термін. Наразі в країні безліч випадків захоплення землі, багато земель перебувають не під контролем держави. Ми тоді зрозуміли, що спочатку треба провести повний аудит, аналіз, що відбувається з землею, зупинити рейдерські захоплення. І тоді, лише через ухвалення закону про обіг земель, ми могли б думати про ринок землі», - зазначив він. Сергій Євтушок також наголосив на необхідності покращити економічну складову, щоб ми продавали землю за ринковою ціною: «Адже на сьогодні власники паїв за безцінь готові продати, аби було їм за що жити». Представник «Батьківщини» також застеріг, що при відкритті ринку землі важливо, щоб вона «продавалась у державу», щоб не було так, коли багатство України купуватимуть іноземці, зокрема це можуть бути особи, які представляють країну-агресора Росію. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика