Суд Франції наказав знести незаконно збудований маєток вартістю 57 млн євро - «Мир» » «Новости Дня»
Attwood
Опубликовано: 09:19, 27 марта 2019
Мир / Украина

Суд Франції наказав знести незаконно збудований маєток вартістю 57 млн євро - «Мир»

Французький суд виніс рішення про знесення величезного маєтку в стилі ренесанс на півдні Франції вартістю 57 мільйонів євро і дав власникові 18 місяців на руйнування власності. Про це повідомляє...
Суд Франції наказав знести незаконно збудований маєток вартістю 57 млн євро - «Мир»
Суд Франції наказав знести незаконно збудований маєток вартістю 57 млн євро - «Мир»

Французький суд виніс рішення про знесення величезного маєтку в стилі ренесанс на півдні Франції вартістю 57 мільйонів євро і дав власникові 18 місяців на руйнування власності.


Про це повідомляє Le Parisien.


Апеляційний суд муніципалітету Екс-ан-Прованс ухвалив рішення, що "Шато Дітер" в Грассі, місті на Французькій Рив'єрі, має бути знищено, власнику нерухомості Патріку Дітеру дали півтора роки на це.




На даний момент шато займає площу в 3000 квадратних метрів. Раніше це був скромний заміський будинок площею 200 квадратних метрів, який після перебудови Дітера перетворився на палац.


На території є басейн, вертолітний майданчик і дорога довжиною 600 метрів - все це було побудовано незаконно в охоронюваній лісистій місцевості.




У зв'язку з тим, що роботи проводилися незаконно, французькі суди винесли рішення про "відновлення приміщень шляхом знесення всіх побудованих об'єктів", які з'явилися з 2005 року.


Дітеру, який також був оштрафований на 450 тисяч євро, загрожує додатковий штраф у розмірі 500 євро за кожен день, що перевищує 18-місячний термін, встановлений французькими судами.


Державний обвинувач П'єр-Жан Горі назвав перебудову власності Дітера "фараоновим проектом, маячнею, абсолютно незаконним і побудованим незаконно".


Горі додав, що роботи велися "в порушення правил міського планування, а також правил безпеки і охорони навколишнього середовища" власником, "якого турбують тільки гроші".


Зі свого боку, Дітер сказав, що він готовий знести всі будівлі, які були побудовані без дозволу, і визнав, що припустився деяких помилок.


Судовий розгляд почався після поданої сусідом Дітера скарги через те, що шато здавали в оренду для зйомок фільмів, а також для весіль, за ціною в 50 тисяч євро за вечір.



eurointegration.com.ua


...

Французький суд виніс рішення про знесення величезного маєтку в стилі ренесанс на півдні Франції вартістю 57 мільйонів євро і дав власникові 18 місяців на руйнування власності. Про це повідомляє Le Parisien. Апеляційний суд муніципалітету Екс-ан-Прованс ухвалив рішення, що "Шато Дітер" в Грассі, місті на Французькій Рив'єрі, має бути знищено, власнику нерухомості Патріку Дітеру дали півтора роки на це. На даний момент шато займає площу в 3000 квадратних метрів. Раніше це був скромний заміський будинок площею 200 квадратних метрів, який після перебудови Дітера перетворився на палац. На території є басейн, вертолітний майданчик і дорога довжиною 600 метрів - все це було побудовано незаконно в охоронюваній лісистій місцевості. У зв'язку з тим, що роботи проводилися незаконно, французькі суди винесли рішення про "відновлення приміщень шляхом знесення всіх побудованих об'єктів", які з'явилися з 2005 року. Дітеру, який також був оштрафований на 450 тисяч євро, загрожує додатковий штраф у розмірі 500 євро за кожен день, що перевищує 18-місячний термін, встановлений французькими судами. Державний обвинувач П'єр-Жан Горі назвав перебудову власності Дітера "фараоновим проектом, маячнею, абсолютно незаконним і побудованим незаконно". Горі додав, що роботи велися "в порушення правил міського планування, а також правил безпеки і охорони навколишнього середовища" власником, "якого турбують тільки гроші". Зі свого боку, Дітер сказав, що він готовий знести всі будівлі, які були побудовані без дозволу, і визнав, що припустився деяких помилок. Судовий розгляд почався після поданої сусідом Дітера скарги через те, що шато здавали в оренду для зйомок фільмів, а також для весіль, за ціною в 50 тисяч євро за вечір. eurointegration.com.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика