Юлія Тимошенко: Наша команда готова дати країні швидкий результат - «Автоновости» » «Новости Дня»
Елисей
Опубликовано: 12:00, 14 июня 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Наша команда готова дати країні швидкий результат - «Автоновости»

У новому парламенті має бути створена коаліція дій, а коаліційна угода має базуватись на основі розробленого «Батьківщиною» Нового курсу - чіткого плану порятунку України. Про...
Юлія Тимошенко: Наша команда готова дати країні швидкий результат - «Автоновости»
Юлія Тимошенко: Наша команда готова дати країні швидкий результат - «Автоновости»

У новому парламенті має бути створена коаліція дій, а коаліційна угода має базуватись на основі розробленого «Батьківщиною» Нового курсу - чіткого плану порятунку України.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne.


«Ми запропонували створити коаліцію дій і припинити розмови про реформи та мрії. В основу коаліції дій ми мусимо покласти коаліційну угоду, яка називається «Новий курс». Це та програма, яка у нас є і яка передбачає план-графік. Там є певні показники, на який результат ми виходимо. Наприклад, 7% зростання економіки на рік. Жодна партія не має такого фахового всеохоплюючого плану для України», - наголосила лідер «Батьківщини».


Вона переконана, сьогодні не можна гаяти часу, а тому треба швидше приступити до роботи: «Існує багато заяв, розмов, меморандумів, але це білий шум, а треба діяти і дати людям результат!»


Якщо новому президенту разом з новим парламентом та урядом вдасться реалізувати план відродження України, це означатиме, що за 5 років ми житимемо так, як Польща сьогодні., зазначила політик.


«Ми поставили собі таке завдання. І ми матимемо не менше 7% зростання економіки на рік», - запевнила Юлія Тимошенко.


Голова партії спрогнозувала, що до коаліції можуть увійти «Слуга народу», «Батьківщина» та «Голос».


Водночас вона зауважила, що в разі не потрапляння в коаліцію, «Батьківщина» не піде в опозицію, а навпаки, допомагатиме всіма силами: «Наш досвід і чіткі знання, як діяти щодня для порятунку країни, - ми будемо усім допомагати команді президента».


ba.org.ua


...

У новому парламенті має бути створена коаліція дій, а коаліційна угода має базуватись на основі розробленого «Батьківщиною» Нового курсу - чіткого плану порятунку України. Про це Юлія Тимошенко заявила під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne. «Ми запропонували створити коаліцію дій і припинити розмови про реформи та мрії. В основу коаліції дій ми мусимо покласти коаліційну угоду, яка називається «Новий курс». Це та програма, яка у нас є і яка передбачає план-графік. Там є певні показники, на який результат ми виходимо. Наприклад, 7% зростання економіки на рік. Жодна партія не має такого фахового всеохоплюючого плану для України», - наголосила лідер «Батьківщини». Вона переконана, сьогодні не можна гаяти часу, а тому треба швидше приступити до роботи: «Існує багато заяв, розмов, меморандумів, але це білий шум, а треба діяти і дати людям результат!» Якщо новому президенту разом з новим парламентом та урядом вдасться реалізувати план відродження України, це означатиме, що за 5 років ми житимемо так, як Польща сьогодні., зазначила політик. «Ми поставили собі таке завдання. І ми матимемо не менше 7% зростання економіки на рік», - запевнила Юлія Тимошенко. Голова партії спрогнозувала, що до коаліції можуть увійти «Слуга народу», «Батьківщина» та «Голос». Водночас вона зауважила, що в разі не потрапляння в коаліцію, «Батьківщина» не піде в опозицію, а навпаки, допомагатиме всіма силами: «Наш досвід і чіткі знання, як діяти щодня для порятунку країни, - ми будемо усім допомагати команді президента». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика