Володимир Фесенко: Наявність в коаліції «Батьківщини» є оптимальним варіантом сплаву досвіду й енергії молодості - «Автоновости» » «Новости Дня»
Richardson
Опубликовано: 16:00, 19 июня 2019
Украина / Авто

Володимир Фесенко: Наявність в коаліції «Батьківщини» є оптимальним варіантом сплаву досвіду й енергії молодості - «Автоновости»

У разі, якщо партія «Слуга народу» не отримає абсолютну більшість мандатів в парламенті 9-го скликання, важливо, із ким ця політична сила сформує коаліцію. І «Батьківщина» є потенційним партнером партії президента...
Володимир Фесенко: Наявність в коаліції «Батьківщини» є оптимальним варіантом сплаву досвіду й енергії молодості - «Автоновости»
Володимир Фесенко: Наявність в коаліції «Батьківщини» є оптимальним варіантом сплаву досвіду й енергії молодості - «Автоновости»

У разі, якщо партія «Слуга народу» не отримає абсолютну більшість мандатів в парламенті 9-го скликання, важливо, із ким ця політична сила сформує коаліцію. І «Батьківщина» є потенційним партнером партії президента в Верховній Раді.


Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.


За його словами, скоріш за все, «Слузі народу» все ж таки доведеться формувати коаліцію, адже партія не отримає достатню кількість мандатів.


Експерт вважає, що у парламентську більшість може увійти партія «Голос», якщо подолає 5%-вий бар'єр. А ось коаліція із порошенківською «Європейською солідарністю» виглядає малореальною.


«Наслідки президентської виборчої кампанії впливатимуть на цю позицію. Також є чинник взаємної недовіри», - констатував Володимир Фесенко.


Експерт переконаний, що потенційним партнером для «Слуги народу» є «Батьківщина».


«Наявність таких досвідчених політичних сил як «Батьківщина» в плані державного управління і роботи в парламенті в коаліції дуже важлива. В спортивних командних іграх популярний так званий сплав досвіду й зрілості та одночасно енергія молодості. Це оптимальний варіант. Навіть якщо в Зеленського буде абсолютна більшість в парламенті, я б радив йому партнерів, які, до речі, стануть певним запобіжником «Слузі народу» від зловживань. Бо запаморочення від успіхів може зіграти поганий жарт новій правлячій партії», - підсумував Володимир Фесенко.



Вечірні Вісті


...

У разі, якщо партія «Слуга народу» не отримає абсолютну більшість мандатів в парламенті 9-го скликання, важливо, із ким ця політична сила сформує коаліцію. І «Батьківщина» є потенційним партнером партії президента в Верховній Раді. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко. За його словами, скоріш за все, «Слузі народу» все ж таки доведеться формувати коаліцію, адже партія не отримає достатню кількість мандатів. Експерт вважає, що у парламентську більшість може увійти партія «Голос», якщо подолає 5%-вий бар'єр. А ось коаліція із порошенківською «Європейською солідарністю» виглядає малореальною. «Наслідки президентської виборчої кампанії впливатимуть на цю позицію. Також є чинник взаємної недовіри», - констатував Володимир Фесенко. Експерт переконаний, що потенційним партнером для «Слуги народу» є «Батьківщина». «Наявність таких досвідчених політичних сил як «Батьківщина» в плані державного управління і роботи в парламенті в коаліції дуже важлива. В спортивних командних іграх популярний так званий сплав досвіду й зрілості та одночасно енергія молодості. Це оптимальний варіант. Навіть якщо в Зеленського буде абсолютна більшість в парламенті, я б радив йому партнерів, які, до речі, стануть певним запобіжником «Слузі народу» від зловживань. Бо запаморочення від успіхів може зіграти поганий жарт новій правлячій партії», - підсумував Володимир Фесенко. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика