Дієтолог: Не пийте фреш, їжте фрукти - «Автоновости» » «Новости Дня»
Wayne
Опубликовано: 16:00, 19 июня 2019
Украина / Авто

Дієтолог: Не пийте фреш, їжте фрукти - «Автоновости»

«Склянка фруктового соку містить 4-5 чайних ложечок цукру і не має великого значення, чи це сік пакетований, чи свіжовіджатий. Якщо протягом дня вживати фруктовий сік, солодкі чай, каву, компот,...
Дієтолог: Не пийте фреш, їжте фрукти - «Автоновости»
Дієтолог: Не пийте фреш, їжте фрукти - «Автоновости»

«Склянка фруктового соку містить 4-5 чайних ложечок цукру і не має великого значення, чи це сік пакетований, чи свіжовіджатий.


Якщо протягом дня вживати фруктовий сік, солодкі чай, каву, компот, а ще й солодощі, кількість спожитого цукру може досягати більше десятка чайних ложок на день», - про це розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці дієтолог Світлана Фус.



«В такому випадку організм виділяє багато інсуліну, який сильно стимулює накопичення жиру. Якщо регулярно вживати продукти з цукром і швидкими вуглеводами буде змінюватись метаболізм. А це гарантує набір зайвої ваги і може привести до багатьох захворювань у майбутньому.
Тому максимально обмежте споживання будь-яких солодких напоїв, а також соків, які асоціюються з джерелом вітамінів. А фактично, і в першу чергу, це величезне скупчення марного, зайвого цукру.
Фрукти слід вживати в свіжому вигляді, а не витискати з них тільки цукор! Їх краще використовувати цілими, зі шкіркою. Саме харчові волокна один з найбільш корисних інгредієнтів фруктів. Харчові волокна (клітковина) дають відчуття ситості, допомагають нормально працювати кишечнику, виводять з організму продукти обміну та токсичні речовини. Тоді як після склянки фруктового соку почуття голоду, як правило, загострюється. Навіть, якщо у вас немає зайвої ваги, все одно, заховайте подалі свою соковижималку і переходьте на більш здорову і корисну їжу.
Я не раджу регулярно пити фруктові соки. Намагайтеся виключити їх з свого раціону. І домашні, і магазинні. А замість солодких напоїв і соків - вибирайте просто воду і фрукти.
Нагадую, що будь-який фруктовий сік можна розглядати тільки в якості самостійного десерту. Тому інші солодощі до нього можна вже не додавати», - завершує дієтолог.


«Вечірні Вісті»


...

«Склянка фруктового соку містить 4-5 чайних ложечок цукру і не має великого значення, чи це сік пакетований, чи свіжовіджатий. Якщо протягом дня вживати фруктовий сік, солодкі чай, каву, компот, а ще й солодощі, кількість спожитого цукру може досягати більше десятка чайних ложок на день», - про це розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці дієтолог Світлана Фус. «В такому випадку організм виділяє багато інсуліну, який сильно стимулює накопичення жиру. Якщо регулярно вживати продукти з цукром і швидкими вуглеводами буде змінюватись метаболізм. А це гарантує набір зайвої ваги і може привести до багатьох захворювань у майбутньому. Тому максимально обмежте споживання будь-яких солодких напоїв, а також соків, які асоціюються з джерелом вітамінів. А фактично, і в першу чергу, це величезне скупчення марного, зайвого цукру. Фрукти слід вживати в свіжому вигляді, а не витискати з них тільки цукор! Їх краще використовувати цілими, зі шкіркою. Саме харчові волокна один з найбільш корисних інгредієнтів фруктів. Харчові волокна (клітковина) дають відчуття ситості, допомагають нормально працювати кишечнику, виводять з організму продукти обміну та токсичні речовини. Тоді як після склянки фруктового соку почуття голоду, як правило, загострюється. Навіть, якщо у вас немає зайвої ваги, все одно, заховайте подалі свою соковижималку і переходьте на більш здорову і корисну їжу. Я не раджу регулярно пити фруктові соки. Намагайтеся виключити їх з свого раціону. І домашні, і магазинні. А замість солодких напоїв і соків - вибирайте просто воду і фрукти. Нагадую, що будь-який фруктовий сік можна розглядати тільки в якості самостійного десерту. Тому інші солодощі до нього можна вже не додавати», - завершує дієтолог. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика