Вадим Івченко закликає депутатів розблокувати роботу Верховної Ради - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ogden
Опубликовано: 16:01, 19 июня 2019
Украина / Авто

Вадим Івченко закликає депутатів розблокувати роботу Верховної Ради - «Автоновости»

Чинний парламент катастрофічно втрачає рейтинг, оскільки всі законодавчі ініціативи Президента блокуються через розгляд Виборчого кодексу. Про це в кулуарах заявив народний депутат фракції «Батьківщина»...
Вадим Івченко закликає депутатів розблокувати роботу Верховної Ради - «Автоновости»
Вадим Івченко закликає депутатів розблокувати роботу Верховної Ради - «Автоновости»

Чинний парламент катастрофічно втрачає рейтинг, оскільки всі законодавчі ініціативи Президента блокуються через розгляд Виборчого кодексу.


Про це в кулуарах заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.


За його словами, голови фракцій та керівництво Верховної Ради мають терміново пришвидшити проходження законопроекту про Виборчий кодекс і розблокувати парламент для розгляду важливих для країни питань.


«Відбуваються відповідні політичні ігри. БПП разом з головою парламенту та колишнім президентом Порошенком все ніяк не може віддати владу і надати можливість чинному президенту, відповідно до повноважень, прописаних у Конституції, призначити на посади силовиків та змінити деяких міністрів і розпочати втілювати в життя свої обіцянки», - підсумував представник «Батьківщини».



ba.org.ua


...

Чинний парламент катастрофічно втрачає рейтинг, оскільки всі законодавчі ініціативи Президента блокуються через розгляд Виборчого кодексу. Про це в кулуарах заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко. За його словами, голови фракцій та керівництво Верховної Ради мають терміново пришвидшити проходження законопроекту про Виборчий кодекс і розблокувати парламент для розгляду важливих для країни питань. «Відбуваються відповідні політичні ігри. БПП разом з головою парламенту та колишнім президентом Порошенком все ніяк не може віддати владу і надати можливість чинному президенту, відповідно до повноважень, прописаних у Конституції, призначити на посади силовиків та змінити деяких міністрів і розпочати втілювати в життя свої обіцянки», - підсумував представник «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика