Юлія Тимошенко зустрілася з послом Японії - «Автоновости» » «Новости Дня»
Валерий
Опубликовано: 20:13, 26 июня 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко зустрілася з послом Японії - «Автоновости»

У середу, 26 червня, Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч з послом Японії в Україні Такаші Кураі. Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію...
Юлія Тимошенко зустрілася з послом Японії - «Автоновости»
Юлія Тимошенко зустрілася з послом Японії - «Автоновости»

У середу, 26 червня, Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч з послом Японії в Україні Такаші Кураі.


Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, а також співпрацю між нашою державою та Японією, яка наразі головує в G20. Зокрема, йшлося про питання співробітництва та запровадження в Україні сучасних енергозберігаючих та екологічних технологій в ІТ-секторі.


Юлія Тимошенко подякувала послу за допомогу, яку Японія надає Україні, насамперед гуманітарну для вимушених переселенців, і наголосила на необхідності інтенсифікації торговельно-економічних та культурних відносин між нашими країнами.




Йшлося також про ситуацію в анексованому Криму та на окупованій частині території Донбасу.


Посол Такаші Кураіні зазначив, що Японія підтримує незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.


У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету Верховної Ради України з прав людини Григорій Немиря.


ba.org.ua


...

У середу, 26 червня, Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч з послом Японії в Україні Такаші Кураі. Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, а також співпрацю між нашою державою та Японією, яка наразі головує в G20. Зокрема, йшлося про питання співробітництва та запровадження в Україні сучасних енергозберігаючих та екологічних технологій в ІТ-секторі. Юлія Тимошенко подякувала послу за допомогу, яку Японія надає Україні, насамперед гуманітарну для вимушених переселенців, і наголосила на необхідності інтенсифікації торговельно-економічних та культурних відносин між нашими країнами. Йшлося також про ситуацію в анексованому Криму та на окупованій частині території Донбасу. Посол Такаші Кураіні зазначив, що Японія підтримує незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету Верховної Ради України з прав людини Григорій Немиря. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика