В Мережі з’явився трейлер драматичного трилеру «Ідеальна брехня» - «Происшествия» » «Новости Дня»
Сократ
Опубликовано: 08:35, 03 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

В Мережі з’явився трейлер драматичного трилеру «Ідеальна брехня» - «Происшествия»

Шахрай Рой Кортні знайомиться з багатою вдовою Бетті Макліш. Зачарована жінка досить швидко пускає його у свій будинок і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що і вона йому небайдужа. Тепер те, що повинно було б стати черговим шахрайством, перетворюється на найнебезпечнішу прогулянку над прірвою в його житті. Режисер: Білл Кондон ("Красуня і чудовисько") Актори: Хелен Міррен ("Королева", "Прихована краса"), Ієн Маккеллен (трилогія "Володар перснів", трилогія "Гоббіт"), Рассел Тові, Джим Картер, Філ Данстер Дата старту:
В Мережі з’явився трейлер драматичного трилеру «Ідеальна брехня» - «Происшествия»
В Мережі з’явився трейлер драматичного трилеру «Ідеальна брехня» - «Происшествия»

Шахрай Рой Кортні знайомиться з багатою вдовою Бетті Макліш. Зачарована жінка досить швидко пускає його у свій будинок і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що і вона йому небайдужа. Тепер те, що повинно було б стати черговим шахрайством, перетворюється на найнебезпечнішу прогулянку над прірвою в його житті.


Режисер: Білл Кондон ("Красуня і чудовисько")


Актори: Хелен Міррен ("Королева", "Прихована краса"), Ієн Маккеллен (трилогія "Володар перснів", трилогія "Гоббіт"), Рассел Тові, Джим Картер, Філ Данстер


Дата старту: 21.11.2019





«Вечірні Вісті»


...

Шахрай Рой Кортні знайомиться з багатою вдовою Бетті Макліш. Зачарована жінка досить швидко пускає його у свій будинок і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що і вона йому небайдужа. Тепер те, що повинно було б стати черговим шахрайством, перетворюється на найнебезпечнішу прогулянку над прірвою в його житті. Режисер: Білл Кондон ("Красуня і чудовисько") Актори: Хелен Міррен ("Королева", "Прихована краса"), Ієн Маккеллен (трилогія "Володар перснів", трилогія "Гоббіт"), Рассел Тові, Джим Картер, Філ Данстер Дата старту: 21.11.2019 «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика