Верховний суд скасував повторне жеребкування партій - ЦВК - «Автоновости» » «Новости Дня»
Борислава
Опубликовано: 12:19, 08 июля 2019
Украина / Авто

Верховний суд скасував повторне жеребкування партій - ЦВК - «Автоновости»

Верховний суд України задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного суду, який зобов'язував провести повторне жеребкування партій. Про це у своєму Facebook повідомила...
Верховний суд скасував повторне жеребкування партій - ЦВК - «Автоновости»
Верховний суд скасував повторне жеребкування партій - ЦВК - «Автоновости»

Верховний суд України задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного суду, який зобов'язував провести повторне жеребкування партій.
Про це у своєму Facebook повідомила секретар ЦВК Наталія Бернацька.
"Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборам 21 липня бути!", - написала Бернацька.


Водночас ані на сайті Верховного суду, ані на його сторінці соцмережі Facebook поки що немає рішення у справі про повторне жеребкування номерів партій.
УНІАН


...

Верховний суд України задовольнив апеляцію Центральної виборчої комісії та скасував рішення Шостого апеляційного суду, який зобов'язував провести повторне жеребкування партій. Про це у своєму Facebook повідомила секретар ЦВК Наталія Бернацька. "Все ж таки є справедливість! Ми виграли Верховний! Виборам 21 липня бути!", - написала Бернацька. Водночас ані на сайті Верховного суду, ані на його сторінці соцмережі Facebook поки що немає рішення у справі про повторне жеребкування номерів партій. УНІАН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика