Гірники шахти «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту, - експерт - «Происшествия» » «Новости Дня»
Владимир
Опубликовано: 16:45, 08 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Гірники шахти «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту, - експерт - «Происшествия»

Сьогодні гірники шахти «Гірська» державного підприємства «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту. 10 робітників, які перебували під землею, виїхали на поверхню. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук»...
Гірники шахти «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту, - експерт - «Происшествия»
Гірники шахти «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту, - експерт - «Происшествия»

Сьогодні гірники шахти «Гірська» державного підприємства «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту. 10 робітників, які перебували під землею, виїхали на поверхню.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.
Таке рішення було прийняте на зборах, що відбулися сьогодні зранку на підприємстві.
Протест шахтарів у зв'язку з відключенням підприємства від електропостачання тривав з 1 липня на горизонті 700 метрів.
Протестувальників весь час підтримували не лише друзі-шахтарі, а й працівники інших державних вугільних підприємств, де також існує загроза знеструмлення.
Головне чого вдалося досягнути гірникам під час протесту - звернути увагу високопосадовців до проблем державних вугільних підприємств, зберегти шахту від затоплення, зберегти робочі місця, зберегти містечко Гірське в якому мешкає 20 тисяч осіб, а шахта - єдине підприємство на лінії фронту.
Наразі струм на підприємство подається лише на життєво необхідне забезпечення шахти для підтримки роботи водовідведення, чотири рази на добу (кожну зміну) по одній годині.
Як повідомив мені голова первинної профспілкової організації НПГУ підприємства Віктор Видиш, наразі вирішується питання укладення угоди стосовно постачання електроенергії на підприємство. Він сподівається, що копальня найближчим часом запрацює в звичному режимі.



Вечірні Вісті


...

Сьогодні гірники шахти «Гірська» державного підприємства «Первомайськвугілля» завершили акцію протесту. 10 робітників, які перебували під землею, виїхали на поверхню. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. Таке рішення було прийняте на зборах, що відбулися сьогодні зранку на підприємстві. Протест шахтарів у зв'язку з відключенням підприємства від електропостачання тривав з 1 липня на горизонті 700 метрів. Протестувальників весь час підтримували не лише друзі-шахтарі, а й працівники інших державних вугільних підприємств, де також існує загроза знеструмлення. Головне чого вдалося досягнути гірникам під час протесту - звернути увагу високопосадовців до проблем державних вугільних підприємств, зберегти шахту від затоплення, зберегти робочі місця, зберегти містечко Гірське в якому мешкає 20 тисяч осіб, а шахта - єдине підприємство на лінії фронту. Наразі струм на підприємство подається лише на життєво необхідне забезпечення шахти для підтримки роботи водовідведення, чотири рази на добу (кожну зміну) по одній годині. Як повідомив мені голова первинної профспілкової організації НПГУ підприємства Віктор Видиш, наразі вирішується питання укладення угоди стосовно постачання електроенергії на підприємство. Він сподівається, що копальня найближчим часом запрацює в звичному режимі. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика