Юлія Тимошенко: Без зниження тарифів не буде економічного розвитку України - «Происшествия» » «Новости Дня»
Лада
Опубликовано: 12:12, 19 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: Без зниження тарифів не буде економічного розвитку України - «Происшествия»

Перший закон у новому парламенті має повернути населенню газ українського видобутку і таким чином знизити тарифи. Це дозволить збільшити доходи українців і підняти економіку, адже люди матимуть за що купувати товари...
Юлія Тимошенко: Без зниження тарифів не буде економічного розвитку України - «Происшествия»
Юлія Тимошенко: Без зниження тарифів не буде економічного розвитку України - «Происшествия»

Перший закон у новому парламенті має повернути населенню газ українського видобутку і таким чином знизити тарифи. Це дозволить збільшити доходи українців і підняти економіку, адже люди матимуть за що купувати товари та послуги і розширювати внутрішній ринок.


На цьому наголосила Юлія Тимошенко під час інтерв'ю телеканалу «СТБ».


«Зниження тарифів потрібно для економічного розвитку країни», - наголосила вона.


Окрім того, серед перших законопроєктів нової коаліції дій, зазначає лідер «Батьківщини», запровадження обов'язкового медичного страхування, внесення змін до держбюджету, які припинять знущання з пенсіонерів і дозволять підняти розмір мінімальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму - не менше 3094 грн, а також заборона на продаж сільськогосподарської землі.


Юлія Тимошенко закликала українців прийти на вибори та підтримати її команду, яка йде до парламенту не за посадами, а заради швидких змін в інтересах людей.


«У політиці ти служиш тій справі, в яку віриш. Моя боротьба триває. Моя справа закінчиться успішно, але не посадами, а за життя побачити красиву успішну країну», - підсумувала Голова партії.


ba.org.ua


...

Перший закон у новому парламенті має повернути населенню газ українського видобутку і таким чином знизити тарифи. Це дозволить збільшити доходи українців і підняти економіку, адже люди матимуть за що купувати товари та послуги і розширювати внутрішній ринок. На цьому наголосила Юлія Тимошенко під час інтерв'ю телеканалу «СТБ». «Зниження тарифів потрібно для економічного розвитку країни», - наголосила вона. Окрім того, серед перших законопроєктів нової коаліції дій, зазначає лідер «Батьківщини», запровадження обов'язкового медичного страхування, внесення змін до держбюджету, які припинять знущання з пенсіонерів і дозволять підняти розмір мінімальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму - не менше 3094 грн, а також заборона на продаж сільськогосподарської землі. Юлія Тимошенко закликала українців прийти на вибори та підтримати її команду, яка йде до парламенту не за посадами, а заради швидких змін в інтересах людей. «У політиці ти служиш тій справі, в яку віриш. Моя боротьба триває. Моя справа закінчиться успішно, але не посадами, а за життя побачити красиву успішну країну», - підсумувала Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика