Юлія Тимошенко: Молоду команду в парламенті треба посилити компетентністю - «Происшествия» » «Новости Дня»
Нина
Опубликовано: 16:22, 14 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: Молоду команду в парламенті треба посилити компетентністю - «Происшествия»

У новому парламенті мають об'єднатися новизна та досвід. Це дозволить створити справжню коаліцію дій, яка даватиме результат, на який очікують люди, не в далекому майбутньому, а одразу.
Юлія Тимошенко: Молоду команду в парламенті треба посилити компетентністю - «Происшествия»
Юлія Тимошенко: Молоду команду в парламенті треба посилити компетентністю - «Происшествия»

У новому парламенті мають об'єднатися новизна та досвід. Це дозволить створити справжню коаліцію дій, яка даватиме результат, на який очікують люди, не в далекому майбутньому, а одразу.


Про це Юлія Тимошенко сказала, перебуваючи на Полтавщині.


«Нам треба діяти, не гаяти часу. Наша команда може суттєво посилити результат молодої команди в новому парламенті», - зазначила лідер «Батьківщини» і наголосила, що її команда має чіткий план, як і що робити у перші 100 днів.


Зміни не лише можна, але й треба робити якомога швидше, але для цього потрібна буде політична воля та досвід, який є в «Батьківщини».


Зміни заради покращення людей насамперед стосуватимуться соціальної сфери, зокрема зниження тарифів, запровадження обов'язкового медстрахування, зростання пенсій та зарплат.


«Тарифи - це приниження людей», - зауважила Юлія Тимошенко і нагадала, що днями її політична сила добилася визнання судами двох інстанцій незаконності постанов уряду Гройсмана-Порошенка про підвищення цін на газ.


План «Треба діяти», розроблений«Батьківщиною», передбачає негайне приведення мінімальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму, як це й передбачено законом. Сьогодні мінімум становить 3094 грн, і ніхто не має отримувати менше за цю суму, зауважила політик.


Серед реанімаційних кроків також запровадження обов'язкового медичного страхування, персоніфікованої пенсійної системи, а також повернення допомоги при народженні дитини, яка була за прем'єрства Юлії Тимошенко (на першу дитину - 50 тис. грн, на другу - 100 тис. грн, а на третю - 150 тис. грн).


ba.org.ua


...

У новому парламенті мають об'єднатися новизна та досвід. Це дозволить створити справжню коаліцію дій, яка даватиме результат, на який очікують люди, не в далекому майбутньому, а одразу. Про це Юлія Тимошенко сказала, перебуваючи на Полтавщині. «Нам треба діяти, не гаяти часу. Наша команда може суттєво посилити результат молодої команди в новому парламенті», - зазначила лідер «Батьківщини» і наголосила, що її команда має чіткий план, як і що робити у перші 100 днів. Зміни не лише можна, але й треба робити якомога швидше, але для цього потрібна буде політична воля та досвід, який є в «Батьківщини». Зміни заради покращення людей насамперед стосуватимуться соціальної сфери, зокрема зниження тарифів, запровадження обов'язкового медстрахування, зростання пенсій та зарплат. «Тарифи - це приниження людей», - зауважила Юлія Тимошенко і нагадала, що днями її політична сила добилася визнання судами двох інстанцій незаконності постанов уряду Гройсмана-Порошенка про підвищення цін на газ. План «Треба діяти», розроблений«Батьківщиною», передбачає негайне приведення мінімальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму, як це й передбачено законом. Сьогодні мінімум становить 3094 грн, і ніхто не має отримувати менше за цю суму, зауважила політик. Серед реанімаційних кроків також запровадження обов'язкового медичного страхування, персоніфікованої пенсійної системи, а також повернення допомоги при народженні дитини, яка була за прем'єрства Юлії Тимошенко (на першу дитину - 50 тис. грн, на другу - 100 тис. грн, а на третю - 150 тис. грн). ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика