Критерії життєздатності та довголіття нового парламенту - «Автоновости» » «Новости Дня»
Валерий
Опубликовано: 16:02, 23 июля 2019
Украина / Авто

Критерії життєздатності та довголіття нового парламенту - «Автоновости»

Політолог, директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Небоженко,...
Критерії життєздатності та довголіття нового парламенту - «Автоновости»
Критерії життєздатності та довголіття нового парламенту - «Автоновости»

Політолог, директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Небоженко, що існує кілька політичних проблем, які перш за все доведеться вирішувати новій Верховній Раді. І це буде критерієм життєздатності та довголіття нового парламенту.


«1. Швидко сформувати відповідальну і реальну, а не формальну, як раніше, парламентську більшість. Обрати голову Верховної Ради. Після Парубія будь-хто, хто стане спікером, буде виглядати краще. Важлива тільки одна умова для майбутнього спікера парламенту. Він повинен бути здатним керуватися у своїй роботі Регламентом ВР, а не політичними замовленням або особистими уподобаннями.


2. Протягом місяця затвердити нового прем'єр-міністра і склад уряду «національної надії», який тут же представить реальну програму.


3 Найважче випробування для нового парламенту - позбавити депутатської недоторканності колишнього президента України Порошенка і передати його в руки оновленого українського правосуддя. Це буде реальним доказом мужності та рішучості нової влади боротися з корупцією і мародерством у країні.


4. Розпочати розгляд і своєчасне ухвалення бюджету України».


«Вечірні Вісті»


...

Політолог, директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко на своїй сторінці у Фейсбуці пише політолог Віктор Небоженко, що існує кілька політичних проблем, які перш за все доведеться вирішувати новій Верховній Раді. І це буде критерієм життєздатності та довголіття нового парламенту. «1. Швидко сформувати відповідальну і реальну, а не формальну, як раніше, парламентську більшість. Обрати голову Верховної Ради. Після Парубія будь-хто, хто стане спікером, буде виглядати краще. Важлива тільки одна умова для майбутнього спікера парламенту. Він повинен бути здатним керуватися у своїй роботі Регламентом ВР, а не політичними замовленням або особистими уподобаннями. 2. Протягом місяця затвердити нового прем'єр-міністра і склад уряду «національної надії», який тут же представить реальну програму. 3 Найважче випробування для нового парламенту - позбавити депутатської недоторканності колишнього президента України Порошенка і передати його в руки оновленого українського правосуддя. Це буде реальним доказом мужності та рішучості нової влади боротися з корупцією і мародерством у країні. 4. Розпочати розгляд і своєчасне ухвалення бюджету України». «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика