Новий фільм про Джеймса Бонда отримав офіційну назву - «Культура» » «Новости Дня»
Hoggarth
Опубликовано: 12:04, 22 августа 2019
Украина / Культура

Новий фільм про Джеймса Бонда отримав офіційну назву - «Культура»

25-та картина франшизи досить довго гуляла мережею без офіційної назви, проте творці нарешті вибрали варіант, який одразу ж розсекритили своїм фанатам. Зйомки нового фільму про Джеймса Бонда розпочалися...
Новий фільм про Джеймса Бонда отримав офіційну назву - «Культура»
Новий фільм про Джеймса Бонда отримав офіційну назву - «Культура»

25-та картина франшизи досить довго гуляла мережею без офіційної назви, проте творці нарешті вибрали варіант, який одразу ж розсекритили своїм фанатам.


Зйомки нового фільму про Джеймса Бонда розпочалися ще у 2018 році, а в травні 2019 року в мережі з'явилися перші знімки З'явилися перші знімки зі зйомок фільму про Джеймса Бонда на Карибських островах: фото зі зйомок на Карибських островах. Однак лише наприкінці серпня знімальна команда повідомила про офіційну назву стрічки на сторінці у Twitter.


Згідно з дописом 25-й фільм про улюбленого агента 007 Джеймса Бонда отримав назву "Немає часу вмирати" (No Time to Die). Також у повідомленні оголосили дату прем'єри у Великобританії та США. Фанати побачать нову частину бондіани 3 квітня та 8 квітня 2020 року відповідно.


Варто нагадати, що 25-й фільм франшизи стане п'ятою і останньою картиною з Деніелом Крейгом в головній ролі. Під час одного з інтерв'ю англійський актор заявив, що готовий віддати роль жінці.



24tv.ua


...

25-та картина франшизи досить довго гуляла мережею без офіційної назви, проте творці нарешті вибрали варіант, який одразу ж розсекритили своїм фанатам. Зйомки нового фільму про Джеймса Бонда розпочалися ще у 2018 році, а в травні 2019 року в мережі з'явилися перші знімки З'явилися перші знімки зі зйомок фільму про Джеймса Бонда на Карибських островах: фото зі зйомок на Карибських островах. Однак лише наприкінці серпня знімальна команда повідомила про офіційну назву стрічки на сторінці у Twitter. Згідно з дописом 25-й фільм про улюбленого агента 007 Джеймса Бонда отримав назву "Немає часу вмирати" (No Time to Die). Також у повідомленні оголосили дату прем'єри у Великобританії та США. Фанати побачать нову частину бондіани 3 квітня та 8 квітня 2020 року відповідно. Варто нагадати, що 25-й фільм франшизи стане п'ятою і останньою картиною з Деніелом Крейгом в головній ролі. Під час одного з інтерв'ю англійський актор заявив, що готовий віддати роль жінці. 24tv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика