Юлія Тимошенко: Наша формула – мир на українських умовах - «Спорт» » «Новости Дня»
Chesterton
Опубликовано: 20:09, 03 октября 2019
Украина / Спорт

Юлія Тимошенко: Наша формула – мир на українських умовах - «Спорт»

Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні Верховною Радою спільно з президентом української формули миру, яка допоможе досягнути повернення Донбасу. Про це Юлія Тимошенко заявила...
Юлія Тимошенко: Наша формула – мир на українських умовах - «Спорт»
Юлія Тимошенко: Наша формула – мир на українських умовах - «Спорт»

Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні Верховною Радою спільно з президентом української формули миру, яка допоможе досягнути повернення Донбасу.


Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час спілкування з аграріями, які зібралися перед Верховною Радою, протестуючи проти відкриття ринку землі.


За словами лідера «Батьківщини», формула Штайнмаєра містить неприйнятний сценарій подальшого вирішення військового конфлікту на Донбасі.


«Україна погоджується провести на окупованій території Донбасу місцеві вибори без виведення військ, без припинення окупації, без відновлення кордону між Україною та Росією. Хтось не розуміє, що голосувати там будуть танки та гармати?» - риторично запитала вона.


Юлія Тимошенко застерегла проти запровадження в Україні «придністровської» моделі.


«Як тільки будуть проведені вибори і легалізована російська влада, наступне - набуває чинності закон про особливий статус Донбасу, який ухвалено за попередньої влади парламентом. Це, по суті, буде Придністров'я. Це означає - власні суди, власні силові структури, не пов'язані з центральною Україною, буде право ухвалювати свої закони та жити відокремлено від України», - пояснила політик.


Саме тому, зауважила лідер «Батьківщини», Україні потрібна власна «формула миру».


Спочатку має відбутися демілітаризація цієї території, виведення всіх іноземних військ, російських окупантів, відновлення кордону замість лінії розмежування між Україною та Росією, і тільки потім повернення українського закону та Конституції на територію та проведення виборів під контролем української влади, а не лише ОБСЄ.


Свою роботу має виконати і Верховна Рада, виправивши ганебний закон про особливий статус Донбасу і прибравши з нього усі пункти, що суперечать національним інтересам України.


«Це питання незалежності України. Нам треба діяти!» - наголосила Юлія Тимошенко.


ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні Верховною Радою спільно з президентом української формули миру, яка допоможе досягнути повернення Донбасу. Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час спілкування з аграріями, які зібралися перед Верховною Радою, протестуючи проти відкриття ринку землі. За словами лідера «Батьківщини», формула Штайнмаєра містить неприйнятний сценарій подальшого вирішення військового конфлікту на Донбасі. «Україна погоджується провести на окупованій території Донбасу місцеві вибори без виведення військ, без припинення окупації, без відновлення кордону між Україною та Росією. Хтось не розуміє, що голосувати там будуть танки та гармати?» - риторично запитала вона. Юлія Тимошенко застерегла проти запровадження в Україні «придністровської» моделі. «Як тільки будуть проведені вибори і легалізована російська влада, наступне - набуває чинності закон про особливий статус Донбасу, який ухвалено за попередньої влади парламентом. Це, по суті, буде Придністров'я. Це означає - власні суди, власні силові структури, не пов'язані з центральною Україною, буде право ухвалювати свої закони та жити відокремлено від України», - пояснила політик. Саме тому, зауважила лідер «Батьківщини», Україні потрібна власна «формула миру». Спочатку має відбутися демілітаризація цієї території, виведення всіх іноземних військ, російських окупантів, відновлення кордону замість лінії розмежування між Україною та Росією, і тільки потім повернення українського закону та Конституції на територію та проведення виборів під контролем української влади, а не лише ОБСЄ. Свою роботу має виконати і Верховна Рада, виправивши ганебний закон про особливий статус Донбасу і прибравши з нього усі пункти, що суперечать національним інтересам України. «Це питання незалежності України. Нам треба діяти!» - наголосила Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика