Юрій Гаврилечко: «Програма діяльності уряду написанп у кращих традиціях радянських закликів - «Происшествия» » «Новости Дня»
Osborne
Опубликовано: 08:35, 09 октября 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юрій Гаврилечко: «Програма діяльності уряду написанп у кращих традиціях радянських закликів - «Происшествия»

Те, що уряд назвав програмою діяльності, насправді є набором лозунгів. Це твір, в якому безліч граматичних, пунктуаційних, синтаксичних і, найголовніше, смислових помилок. Про це у коментарі "ВВ" повідомив експерт Центру аналізу економічної політики Юрій Гаврилечко. Наприклад, механізм реалізації цілі «Люди довше живуть» звучить так: «Громадяни, які перебувають у термінальній стадії, отримають комплексні медичні та соціальні послуги, що поліпшить якість їхнього життя». Термінальна стадія - це остання стадія життя, коли внаслідок дії
Юрій Гаврилечко: «Програма діяльності уряду написанп у кращих традиціях радянських закликів - «Происшествия»
Юрій Гаврилечко: «Програма діяльності уряду написанп у кращих традиціях радянських закликів - «Происшествия»

Те, що уряд назвав програмою діяльності, насправді є набором лозунгів. Це твір, в якому безліч граматичних, пунктуаційних, синтаксичних і, найголовніше, смислових помилок.


Про це у коментарі "ВВ" повідомив експерт Центру аналізу економічної політики Юрій Гаврилечко.


Наприклад, механізм реалізації цілі «Люди довше живуть» звучить так: «Громадяни, які перебувають у термінальній стадії, отримають комплексні медичні та соціальні послуги, що поліпшить якість їхнього життя».


Термінальна стадія - це остання стадія життя, коли внаслідок дії різних патологічних процесів відбувається різке пригнічення збалансованої діяльності життєвих функцій органів і систем, що підтримують гомеостаз. Взагалі, виокремлюють такі етапи вмирання організму: передагонію, термінальну паузу, агонію та клінічну смерть. І як людині в стадії агонії соціальні послуги можуть покращити якість життя, не можна собі уявити. І такі «дива» майже в кожному пункті.


За СРСР напередодні двох великих радянських свят - 7 листопада та 1 травня публікувалися заклики на кшталт «Поглибимо, покращимо, завершимо». Так ось цей документ написаний у кращих традиціях закликів.



Вечірні Вісті


...

Те, що уряд назвав програмою діяльності, насправді є набором лозунгів. Це твір, в якому безліч граматичних, пунктуаційних, синтаксичних і, найголовніше, смислових помилок. Про це у коментарі "ВВ" повідомив експерт Центру аналізу економічної політики Юрій Гаврилечко. Наприклад, механізм реалізації цілі «Люди довше живуть» звучить так: «Громадяни, які перебувають у термінальній стадії, отримають комплексні медичні та соціальні послуги, що поліпшить якість їхнього життя». Термінальна стадія - це остання стадія життя, коли внаслідок дії різних патологічних процесів відбувається різке пригнічення збалансованої діяльності життєвих функцій органів і систем, що підтримують гомеостаз. Взагалі, виокремлюють такі етапи вмирання організму: передагонію, термінальну паузу, агонію та клінічну смерть. І як людині в стадії агонії соціальні послуги можуть покращити якість життя, не можна собі уявити. І такі «дива» майже в кожному пункті. За СРСР напередодні двох великих радянських свят - 7 листопада та 1 травня публікувалися заклики на кшталт «Поглибимо, покращимо, завершимо». Так ось цей документ написаний у кращих традиціях закликів. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика