Завершилася робота над підготовкою сценарію до романтичної комедії «Червона рута. Нова історія» - «Автоновости» » «Новости Дня»
Владислава
Опубликовано: 20:45, 28 октября 2019
Украина / Авто

Завершилася робота над підготовкою сценарію до романтичної комедії «Червона рута. Нова історія» - «Автоновости»

Сценаристом стрічки став Павло Ар'є - відомий український драматург, автор культової п'єси «На початку і наприкінці часів», за мотивами якої успішно багато років іде вистава «Сталкери» та створено містичний трилер...
Завершилася робота над підготовкою сценарію до романтичної комедії «Червона рута. Нова історія» - «Автоновости»
Завершилася робота над підготовкою сценарію до романтичної комедії «Червона рута. Нова історія» - «Автоновости»

Сценаристом стрічки став Павло Ар'є - відомий український драматург, автор культової п'єси «На початку і наприкінці часів», за мотивами якої успішно багато років іде вистава «Сталкери» та створено містичний трилер «Брама» з Ірмою Вітовською в головній ролі. Сценарій фільму «Червона рута. Нова історія» створювався за підтримки Українського Культурного Фонду.


Основою та джерелом натхнення для сценарію стали відомі всім українцям пісні Володимира Івасюка «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Червона рута», «Жовтий лист» та багато інших. Подробиці сюжету творча група тримає в секреті, відомо, що історія відбувається в наш час і сповнена комічних та романтичних ситуацій.


Авторка ідеї та продюсерка фільму Наталка Якимович так коментує новину: «Насправді зі сценарію лише починається робота над проектом! І я дуже вдячна за підтримку Українському Культурному Фонду. Ми вже створили презентаційний пакет і активно шукаємо партнерів. Я вірю, що наступного року ми ввійдемо у виробництво, і пісні Володимира Івасюка отримають нове звучання з екранів кінотеатрів. Думаю, «Червона рута. Нова історія» стане тим фільмом, що легко об'єднає людей різних поколінь».


Наразі тривають консультації з режисерами, група визначається з локаціями та стилістикою. А наступного року творці фільму планують поборотися за грант Українського Культурного Фонду на виробництво повнометражного фільму.


«Вечірні Вісті»


...

Сценаристом стрічки став Павло Ар'є - відомий український драматург, автор культової п'єси «На початку і наприкінці часів», за мотивами якої успішно багато років іде вистава «Сталкери» та створено містичний трилер «Брама» з Ірмою Вітовською в головній ролі. Сценарій фільму «Червона рута. Нова історія» створювався за підтримки Українського Культурного Фонду. Основою та джерелом натхнення для сценарію стали відомі всім українцям пісні Володимира Івасюка «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Червона рута», «Жовтий лист» та багато інших. Подробиці сюжету творча група тримає в секреті, відомо, що історія відбувається в наш час і сповнена комічних та романтичних ситуацій. Авторка ідеї та продюсерка фільму Наталка Якимович так коментує новину: «Насправді зі сценарію лише починається робота над проектом! І я дуже вдячна за підтримку Українському Культурному Фонду. Ми вже створили презентаційний пакет і активно шукаємо партнерів. Я вірю, що наступного року ми ввійдемо у виробництво, і пісні Володимира Івасюка отримають нове звучання з екранів кінотеатрів. Думаю, «Червона рута. Нова історія» стане тим фільмом, що легко об'єднає людей різних поколінь». Наразі тривають консультації з режисерами, група визначається з локаціями та стилістикою. А наступного року творці фільму планують поборотися за грант Українського Культурного Фонду на виробництво повнометражного фільму. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика