Вадим Івченко: Влада повинна підтримувати українських фермерів, а не продавати землі на яких вони працюють - «Культура» » «Новости Дня»
Давид
Опубликовано: 16:35, 15 ноября 2019
Украина / Культура

Вадим Івченко: Влада повинна підтримувати українських фермерів, а не продавати землі на яких вони працюють - «Культура»

Фракція «Батьківщина» голосувала проти законопроєкту щодо відкриття ринку землі, тому що мета цього закону, і взагалі бачення земельної реформи, є неправильним. Фракція...
Вадим Івченко: Влада повинна підтримувати українських фермерів, а не продавати землі на яких вони працюють - «Культура»
Вадим Івченко: Влада повинна підтримувати українських фермерів, а не продавати землі на яких вони працюють - «Культура»

Фракція «Батьківщина» голосувала проти законопроєкту щодо відкриття ринку землі, тому що мета цього закону, і взагалі бачення земельної реформи, є неправильним.


Фракція «Батьківщина» голосувала проти законопроєкту щодо відкриття ринку землі, тому що мета цього закону, і взагалі бачення земельної реформи, є неправильним.


Монобільшість, підтримавши цей законопроєкт, заявила про намір якомога швидше розпродати землю, передати її в приватні руки чи то іноземних транснаціональних корпорацій, чи українського олігархату.


А що ми вкладаємо в поняття - земельна реформа? Спочатку потрібно було створити потужний середній клас на селі, легалізувавши понад чотири мільйони сімейних фермерських господарств. Підтримати, виростити і дати можливість повноцінно виступати у якості покупців сільськогосподарської землі.


Сьогодні ж вони можуть лише продати землю. Купити їм немає за що, адже роками вони не отримували від держави жодної підтримки.


В минулому скликанні ми подали та навіть ухвалили законопроєкт про сімейне фермерство. Але й досі ця проблема на державному рівні не вирішується.


Вадим Івченко, народний депутат від «Батьківщини», Facebook



...

Фракція «Батьківщина» голосувала проти законопроєкту щодо відкриття ринку землі, тому що мета цього закону, і взагалі бачення земельної реформи, є неправильним. Фракція «Батьківщина» голосувала проти законопроєкту щодо відкриття ринку землі, тому що мета цього закону, і взагалі бачення земельної реформи, є неправильним. Монобільшість, підтримавши цей законопроєкт, заявила про намір якомога швидше розпродати землю, передати її в приватні руки чи то іноземних транснаціональних корпорацій, чи українського олігархату. А що ми вкладаємо в поняття - земельна реформа? Спочатку потрібно було створити потужний середній клас на селі, легалізувавши понад чотири мільйони сімейних фермерських господарств. Підтримати, виростити і дати можливість повноцінно виступати у якості покупців сільськогосподарської землі. Сьогодні ж вони можуть лише продати землю. Купити їм немає за що, адже роками вони не отримували від держави жодної підтримки. В минулому скликанні ми подали та навіть ухвалили законопроєкт про сімейне фермерство. Але й досі ця проблема на державному рівні не вирішується. Вадим Івченко, народний депутат від «Батьківщини», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика