Валентин Наливайченко: Утаємниченість у відносинах з Росією матиме негативні наслідки для України - «Экономика» » «Новости Дня»
Edwards
Опубликовано: 20:11, 27 ноября 2019
Украина / Экономика / Финансы

Валентин Наливайченко: Утаємниченість у відносинах з Росією матиме негативні наслідки для України - «Экономика»

Якщо українська влада і далі провадитиме утаємничену від громадян кулуарну політику, результат «нормандської зустрічі» 9-го грудня буде нульовим. На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини»...
Валентин Наливайченко: Утаємниченість у відносинах з Росією матиме негативні наслідки для України - «Экономика»
Валентин Наливайченко: Утаємниченість у відносинах з Росією матиме негативні наслідки для України - «Экономика»

Якщо українська влада і далі провадитиме утаємничену від громадян кулуарну політику, результат «нормандської зустрічі» 9-го грудня буде нульовим.


На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Еспресо».


«Громадяни України мають право знати, яку позицію відстоює і що обіцяє президент Зеленський та його команда під час перемовин з представниками Російської Федерації», - сказав він.


Валентин Наливайченко нагадав про таємничі переговори помічника президента Єрмака з російськими чиновниками: українському суспільству досі нічого не відомо ні про предмет, ні про статус цих переговорів, ні про повноваження Єрмака.


«Вийдіть до людей, поясніть зміст цих зустрічей! Кулуарщина та утаємниченість у відносинах з Росією, а тим більше з президентом Путіним, згубить президента Зеленського», - застеріг депутат.


Політик також виступив проти поєднання в одному переговорному форматі питань газу та відновлення миру. На переконання Валентина Наливайченка, Україна зараз має сильні позиції на переговорах з Росією щодо газу.


«Наші позиції посилює і рішення Стокгольмського арбітражу, за яким Газпром нам винен три мільярди доларів за недопоставлені обсяги газу для транзиту. Маємо і підтримку Держдепу США, який займає жорстку позицію, включно з санкціями, щодо «Північного потоку-2», - підсумував Валентин Наливайченко.


ba.org.ua



...

Якщо українська влада і далі провадитиме утаємничену від громадян кулуарну політику, результат «нормандської зустрічі» 9-го грудня буде нульовим. На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Еспресо». «Громадяни України мають право знати, яку позицію відстоює і що обіцяє президент Зеленський та його команда під час перемовин з представниками Російської Федерації», - сказав він. Валентин Наливайченко нагадав про таємничі переговори помічника президента Єрмака з російськими чиновниками: українському суспільству досі нічого не відомо ні про предмет, ні про статус цих переговорів, ні про повноваження Єрмака. «Вийдіть до людей, поясніть зміст цих зустрічей! Кулуарщина та утаємниченість у відносинах з Росією, а тим більше з президентом Путіним, згубить президента Зеленського», - застеріг депутат. Політик також виступив проти поєднання в одному переговорному форматі питань газу та відновлення миру. На переконання Валентина Наливайченка, Україна зараз має сильні позиції на переговорах з Росією щодо газу. «Наші позиції посилює і рішення Стокгольмського арбітражу, за яким Газпром нам винен три мільярди доларів за недопоставлені обсяги газу для транзиту. Маємо і підтримку Держдепу США, який займає жорстку позицію, включно з санкціями, щодо «Північного потоку-2», - підсумував Валентин Наливайченко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика