Валентин Наливайченко: Реформа прокуратури неможлива без її повного очищення - «Политика» » «Новости Дня»
Демьян
Опубликовано: 08:07, 19 сентября 2019
Политика / Украина

Валентин Наливайченко: Реформа прокуратури неможлива без її повного очищення - «Политика»

«Батьківщина» наполягає на повному оновленні органів прокуратури. На цьому наголосив народний депутат фракції Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Рада». «Головне завдання прокуратури - це захист громадян...
Валентин Наливайченко: Реформа прокуратури неможлива без її повного очищення - «Политика»
Валентин Наливайченко: Реформа прокуратури неможлива без її повного очищення - «Политика»

«Батьківщина» наполягає на повному оновленні органів прокуратури.


На цьому наголосив народний депутат фракції Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Рада».


«Головне завдання прокуратури - це захист громадян. Кожен українець має мати впевненість, що при зверненні до прокуратури отримає належний захист. Саме такими захисниками від держави мають стати прокурори», - переконаний представник партії.


Як зазначає Валентин Наливайченко, очищення означає відсторонення від посади та притягнення до кримінальної відповідальності всіх причетних до корупції та конфіскацію у бюджет незаконних статків та маєтків, а також скорочення кількості прокурорів, яких в країні понад 15 тисяч.


«Маємо діяти жорстко та рішуче. Іншого шляху реформування прокуратури, ніж її повне очищення та оновлення, не існує», - переконаний він.


ba.org.ua



...

«Батьківщина» наполягає на повному оновленні органів прокуратури. На цьому наголосив народний депутат фракції Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу «Рада». «Головне завдання прокуратури - це захист громадян. Кожен українець має мати впевненість, що при зверненні до прокуратури отримає належний захист. Саме такими захисниками від держави мають стати прокурори», - переконаний представник партії. Як зазначає Валентин Наливайченко, очищення означає відсторонення від посади та притягнення до кримінальної відповідальності всіх причетних до корупції та конфіскацію у бюджет незаконних статків та маєтків, а також скорочення кількості прокурорів, яких в країні понад 15 тисяч. «Маємо діяти жорстко та рішуче. Іншого шляху реформування прокуратури, ніж її повне очищення та оновлення, не існує», - переконаний він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика