Юлія Тимошенко: Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету - «Культура» » «Новости Дня»
Адель
Опубликовано: 16:00, 10 декабря 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету - «Культура»

«Ми вітаємо те, що Україна відновила діалог на міжнародному рівні у Нормандському форматі, без якого питання припинення війни неможливо вирішити», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала лідер партії «Батьківщина»...
Юлія Тимошенко: Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету - «Культура»
Юлія Тимошенко: Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету - «Культура»

«Ми вітаємо те, що Україна відновила діалог на міжнародному рівні у Нормандському форматі, без якого питання припинення війни неможливо вирішити», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.


«Є великим досягненням рішення про обмін полоненими за формулою «всіх на всіх». Це дає надію, що ув'язнені українці нарешті повернуться додому.


Безумовно позитивним є те, що світ разом з нами. Що звучить не лише питання Донбасу, але й Криму. Що заявлена позиція про те, що спочатку - відновлення кордону, а потім вибори.


Разом з тим, викликає занепокоєння, що вперше в історії роботи Нормандського формату на рівні президента України легітимізовано «формулу Штайнмаєра», яка стає основою для подальших дій.


Також уперше в офіційному комюніке переговорів зафіксоване прагнення надати особливий статус окупованим територіям не на тимчасовій, а на постійній основі.


Лише маючи конкретне пояснення цих пунктів, можна прогнозувати наслідки цього раунду переговорів для України.


Очевидно, що на часі ще один діалог - внутрішній, всередині країни. Зараз як ніколи потрібна відверта розмова із суспільством. Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету».


«Вечірні Вісті»


...

«Ми вітаємо те, що Україна відновила діалог на міжнародному рівні у Нормандському форматі, без якого питання припинення війни неможливо вирішити», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко. «Є великим досягненням рішення про обмін полоненими за формулою «всіх на всіх». Це дає надію, що ув'язнені українці нарешті повернуться додому. Безумовно позитивним є те, що світ разом з нами. Що звучить не лише питання Донбасу, але й Криму. Що заявлена позиція про те, що спочатку - відновлення кордону, а потім вибори. Разом з тим, викликає занепокоєння, що вперше в історії роботи Нормандського формату на рівні президента України легітимізовано «формулу Штайнмаєра», яка стає основою для подальших дій. Також уперше в офіційному комюніке переговорів зафіксоване прагнення надати особливий статус окупованим територіям не на тимчасовій, а на постійній основі. Лише маючи конкретне пояснення цих пунктів, можна прогнозувати наслідки цього раунду переговорів для України. Очевидно, що на часі ще один діалог - внутрішній, всередині країни. Зараз як ніколи потрібна відверта розмова із суспільством. Українці мають бути впевненими, що мир буде справжнім, без втрати незалежності та суверенітету». «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика