Білл Гейтс назвав 10 причин, чому 2021 рік буде краще 2020-го - «Спорт» » «Новости Дня»
Wallace
Опубликовано: 00:00, 25 декабря 2020
Украина / Спорт

Білл Гейтс назвав 10 причин, чому 2021 рік буде краще 2020-го - «Спорт»

Один із засновників корпорації Microsoft і мільярдер Білл Гейтс висловив упевненість, що 2021 рік буде краще 2020-го. Гейтс навів мінімум 10 приводів для радості людства у наступному році, про що написав у...
Білл Гейтс назвав 10 причин, чому 2021 рік буде краще 2020-го - «Спорт»
Білл Гейтс назвав 10 причин, чому 2021 рік буде краще 2020-го - «Спорт»

Один із засновників корпорації Microsoft і мільярдер Білл Гейтс висловив упевненість, що 2021 рік буде краще 2020-го.


Гейтс навів мінімум 10 приводів для радості людства у наступному році, про що написав у блозі, пише Gazeta.ua.


"Технології тестування на Covid-19 із кожним днем тільки розвиваються. Зовсім скоро люди масово зможуть отримати доступ до експрес-тестів, які можна буде проводити самостійно", - написав він.


Крім того, засновник Microsoft вважає, що успішних проєктів зі створення вакцин стає дедалі більше. Особливої подяки заслуговує швидкість, з якою фармацевтичні компанії створили вакцину від Covid-19, щоб у 2021-му вакцинувати значну частину населення.


Позитивним моментом він також вважає той факт, що більшість людей усвідомили необхідність соціального дистанціювання, що значно знизить швидкість поширення інфекції.


Добрим знаком, на думку Гейтса, є і те, що фармацевтичні компанії почали розподіляти фінансові ризики та ділитися виробничими ресурсами і технологіями.


Гейтс сподівається, що все більше людей перестануть скептично ставитися до щеплень і поширювати конспірологічні теорії про вакцини. Ще одним позитивним моментом є те, що лікарі розробили і інші способи боротьби з вірусом, наприклад використання антитіл.


Він також звертає увагу на те, що фактично захворюваність і смертність в Африці нижче, ніж в США та Європі. А отже бідні країни впораються з пандемією. 


"Вечірні Вісті"


...

Один із засновників корпорації Microsoft і мільярдер Білл Гейтс висловив упевненість, що 2021 рік буде краще 2020-го. Гейтс навів мінімум 10 приводів для радості людства у наступному році, про що написав у блозі, пише Gazeta.ua. "Технології тестування на Covid-19 із кожним днем тільки розвиваються. Зовсім скоро люди масово зможуть отримати доступ до експрес-тестів, які можна буде проводити самостійно", - написав він. Крім того, засновник Microsoft вважає, що успішних проєктів зі створення вакцин стає дедалі більше. Особливої подяки заслуговує швидкість, з якою фармацевтичні компанії створили вакцину від Covid-19, щоб у 2021-му вакцинувати значну частину населення. Позитивним моментом він також вважає той факт, що більшість людей усвідомили необхідність соціального дистанціювання, що значно знизить швидкість поширення інфекції. Добрим знаком, на думку Гейтса, є і те, що фармацевтичні компанії почали розподіляти фінансові ризики та ділитися виробничими ресурсами і технологіями. Гейтс сподівається, що все більше людей перестануть скептично ставитися до щеплень і поширювати конспірологічні теорії про вакцини. Ще одним позитивним моментом є те, що лікарі розробили і інші способи боротьби з вірусом, наприклад використання антитіл. Він також звертає увагу на те, що фактично захворюваність і смертність в Африці нижче, ніж в США та Європі. А отже бідні країни впораються з пандемією. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика