Юрій Одарченко: Влада готує масштабні фальсифікації на Херсонщині - «Мир» » «Новости Дня»
Larkins
Опубликовано: 15:42, 05 марта 2019
Мир / Украина

Юрій Одарченко: Влада готує масштабні фальсифікації на Херсонщині - «Мир»

Довірена особа кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко по 183-му виборчому округу у Херсонській області Григорій Бабенко подав до суду позов на дії окружної виборчої комісії щодо утворення додаткової...
Юрій Одарченко: Влада готує масштабні фальсифікації на Херсонщині - «Мир»

Довірена особа кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко по 183-му виборчому округу у Херсонській області Григорій Бабенко подав до суду позов на дії окружної виборчої комісії щодо утворення додаткової виборчої дільниці в Дар'ївській виправній колонії.


Про це повідомив народний депутат фракції «Батьківщина» Юрій Одарченко.


«Для того щоб утриматися при владі, чинний режим використовує будь-які методи. Останній з них - друкування ЦВК 60 млн бюлетенів для першого та другого турів. А для масштабних фальсифікацій на виборах Президента України штучно створюються додаткові виборчі дільниці», - сказав він.


Парламентарій повідомив, що необхідності у створенні додаткової виборчої дільниці в Дар'ївській виправній колонії немає, оскільки ця дільниця існувала завжди.


«Нащо створювати додаткову дільницю, адже всі ті, хто там перебуває, є у списках виборців. На наше переконання, це дає можливість сфальсифікувати результати волевиявлення громадян», - заявив Юрій Одарченко.


Представник «Батьківщини» нагадав, що БПП на минулих виборах до Верховної Ради перемогла на Херсонщині саме за рахунок голосів слідчих ізоляторів.


«Сьогодні вони створюють дільницю, щоб набити її нібито ув'язненими і сфальсифікувати вибори. Влада просто хоче підтягнути той результат, який вона бачить для себе прийнятним. «Батьківщина» завжди стояла на боці закону. Всі виборці мають однакові права і ми обов'язково захистимо їхній вибір!» - підсумував Юрій Одарченко.


ba.org.ua


...

Довірена особа кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко по 183-му виборчому округу у Херсонській області Григорій Бабенко подав до суду позов на дії окружної виборчої комісії щодо утворення додаткової виборчої дільниці в Дар'ївській виправній колонії. Про це повідомив народний депутат фракції «Батьківщина» Юрій Одарченко. «Для того щоб утриматися при владі, чинний режим використовує будь-які методи. Останній з них - друкування ЦВК 60 млн бюлетенів для першого та другого турів. А для масштабних фальсифікацій на виборах Президента України штучно створюються додаткові виборчі дільниці», - сказав він. Парламентарій повідомив, що необхідності у створенні додаткової виборчої дільниці в Дар'ївській виправній колонії немає, оскільки ця дільниця існувала завжди. «Нащо створювати додаткову дільницю, адже всі ті, хто там перебуває, є у списках виборців. На наше переконання, це дає можливість сфальсифікувати результати волевиявлення громадян», - заявив Юрій Одарченко. Представник «Батьківщини» нагадав, що БПП на минулих виборах до Верховної Ради перемогла на Херсонщині саме за рахунок голосів слідчих ізоляторів. «Сьогодні вони створюють дільницю, щоб набити її нібито ув'язненими і сфальсифікувати вибори. Влада просто хоче підтягнути той результат, який вона бачить для себе прийнятним. «Батьківщина» завжди стояла на боці закону. Всі виборці мають однакові права і ми обов'язково захистимо їхній вибір!» - підсумував Юрій Одарченко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика