Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Мир» » «Новости Дня»
Адам
Опубликовано: 12:38, 13 марта 2019
Мир / Украина

Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Мир»

У понеділок, 18 березня, у перший день підготовки до стартових матчів відбору Євро-2020 проти Португалії (22 березня на виїзді) та Люксембургу (25 березня на виїзді) збірна України проведе відкрите тренування на...
Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Мир»

У понеділок, 18 березня, у перший день підготовки до стартових матчів відбору Євро-2020 проти Португалії (22 березня на виїзді) та Люксембургу (25 березня на виїзді) збірна України проведе відкрите тренування на НСК «Олімпійський».


Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.


Цього дня о 17.30 гравці та тренерський штаб Андрія Шевченка запрошують уболівальників та журналістів на головну футбольну арену країни.


На тих, хто прийде на зустріч зі збірною, чекають знайомство з тренувальним процесом команди, можливість взяти автограф у футболістів, сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати подарунок на згадку.


Вхід на тренування - вільний.



Вечірні Вісті


...

У понеділок, 18 березня, у перший день підготовки до стартових матчів відбору Євро-2020 проти Португалії (22 березня на виїзді) та Люксембургу (25 березня на виїзді) збірна України проведе відкрите тренування на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України. Цього дня о 17.30 гравці та тренерський штаб Андрія Шевченка запрошують уболівальників та журналістів на головну футбольну арену країни. На тих, хто прийде на зустріч зі збірною, чекають знайомство з тренувальним процесом команди, можливість взяти автограф у футболістів, сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати подарунок на згадку. Вхід на тренування - вільний. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика