«Відчайдушній домогосподарці» висунули позов на 500 мільярдів доларів - «Мир» » «Новости Дня»
Иван
Опубликовано: 03:07, 19 марта 2019
Мир / Украина

«Відчайдушній домогосподарці» висунули позов на 500 мільярдів доларів - «Мир»

Голлівудська акторка, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарка" Фелісіті Гаффман та акторка Лорі Лафлін, яких нещодавно було заарештовано у справі з підкупом керівництва декількох коледжів, продовжують пожинати...
«Відчайдушній домогосподарці» висунули позов на 500 мільярдів доларів - «Мир»

Голлівудська акторка, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарка" Фелісіті Гаффман та акторка Лорі Лафлін, яких нещодавно було заарештовано у справі з підкупом керівництва декількох коледжів, продовжують пожинати плоди масштабного скандалу.


Окрім того, що акторки втратили роботу і видалили свої акаунти в соцмережах, так їм ще висунули позов на рекордні 500 мільярдів доларів.


Одна матір з Каліфорнії, чий син не вступив в університет, звинувачує в цьому Фелісіті і Лорі. Дженніфер Кей Той подала колективний позов від всіх батьків, чиї діти не пройшли вступні випробування, до Вищого суду округу Сан-Франциско, звинувативши акторок в заподіянні моральної шкоди, цивільній змові і шахрайстві, повідомляє видання DeadLine.


«Тепер я розумію, чому мого сина не прийняли в коледж - все це через змову багатих людей і директорів навчального закладу. Я злюся і сумую, оскільки відчуваю, що мій син, моя єдина дитина, був позбавлений можливості вчитися в коледжі не тому, що погано готувався, а тому, що багатії вирішили, що їхні діти пройдуть без труднощів - за допомогою грошей, брехні і підкупу», - йдеться в позові.


Нагадаємо, Гаффман та Лафлін були серед 50 осіб, названих у передбачуваній змові з метою обдурити і підірвати конкурсні надходження студентів в елітні коледжі та університети, згідно з даними прокуратури США. Гаффман звинувачується в тому, що вона заплатив 15 000 доларів в рамках схеми шахрайського підвищення показників її дочки.


ТСН


...

Голлівудська акторка, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарка" Фелісіті Гаффман та акторка Лорі Лафлін, яких нещодавно було заарештовано у справі з підкупом керівництва декількох коледжів, продовжують пожинати плоди масштабного скандалу. Окрім того, що акторки втратили роботу і видалили свої акаунти в соцмережах, так їм ще висунули позов на рекордні 500 мільярдів доларів. Одна матір з Каліфорнії, чий син не вступив в університет, звинувачує в цьому Фелісіті і Лорі. Дженніфер Кей Той подала колективний позов від всіх батьків, чиї діти не пройшли вступні випробування, до Вищого суду округу Сан-Франциско, звинувативши акторок в заподіянні моральної шкоди, цивільній змові і шахрайстві, повідомляє видання DeadLine. «Тепер я розумію, чому мого сина не прийняли в коледж - все це через змову багатих людей і директорів навчального закладу. Я злюся і сумую, оскільки відчуваю, що мій син, моя єдина дитина, був позбавлений можливості вчитися в коледжі не тому, що погано готувався, а тому, що багатії вирішили, що їхні діти пройдуть без труднощів - за допомогою грошей, брехні і підкупу», - йдеться в позові. Нагадаємо, Гаффман та Лафлін були серед 50 осіб, названих у передбачуваній змові з метою обдурити і підірвати конкурсні надходження студентів в елітні коледжі та університети, згідно з даними прокуратури США. Гаффман звинувачується в тому, що вона заплатив 15 000 доларів в рамках схеми шахрайського підвищення показників її дочки. ТСН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика