Меган Маркл розкритикувала одяг для вагітних - «Мир» » «Новости Дня»
Doyle
Опубликовано: 00:58, 27 марта 2019
Мир / Украина

Меган Маркл розкритикувала одяг для вагітних - «Мир»

Дружина принца Гаррі Меган Маркл відмовилася носити одяг для майбутніх мам під час вагітності і вважала за краще їй вільні моделі люксових модних будинків на кшталт Dior і Givenchy.
Меган Маркл розкритикувала одяг для вагітних - «Мир»
Меган Маркл розкритикувала одяг для вагітних - «Мир»

Дружина принца Гаррі Меган Маркл відмовилася носити одяг для майбутніх мам під час вагітності і вважала за краще їй вільні моделі люксових модних будинків на кшталт Dior і Givenchy.


Про це повідомляє The Sun, передає Depo.ua.


Королівська стилістка Елізабет Холмс зізналася, що 37-річна герцогиня Сассекська вважає вбрання для вагітних несмаком. Експерт також відзначила, що ігнорування таких нарядів ставало все більш очевидним в міру того, як "ріс живіт" Маркл.


Крім того, наголошується, що загальна вартість одягу, в якому Меган Маркл виходила у світ під час вагітності, складає близько 500 тисяч доларів. Ця цифра в сім разів перевищує суму, яку на аналогічну одяг витратила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон.


"Під час вагітності Меган одягала Stella McCartney і Victoria Beckham, в той час як Кейт воліла Seraphine - набагато дешевший бренд", - прокоментував модний експерт Ліам Соломон.


Нагадаємо, у березні стало відомо, що при підготовці до святкування ювілею принца Чарльза Меган Маркл відмовилася надягати колготки бюджетної британської марки Marks & Spencer і зажадала пару преміального бренду Wolford.


...

Дружина принца Гаррі Меган Маркл відмовилася носити одяг для майбутніх мам під час вагітності і вважала за краще їй вільні моделі люксових модних будинків на кшталт Dior і Givenchy. Про це повідомляє The Sun, передає Depo.ua. Королівська стилістка Елізабет Холмс зізналася, що 37-річна герцогиня Сассекська вважає вбрання для вагітних несмаком. Експерт також відзначила, що ігнорування таких нарядів ставало все більш очевидним в міру того, як "ріс живіт" Маркл. Крім того, наголошується, що загальна вартість одягу, в якому Меган Маркл виходила у світ під час вагітності, складає близько 500 тисяч доларів. Ця цифра в сім разів перевищує суму, яку на аналогічну одяг витратила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. "Під час вагітності Меган одягала Stella McCartney і Victoria Beckham, в той час як Кейт воліла Seraphine - набагато дешевший бренд", - прокоментував модний експерт Ліам Соломон. Нагадаємо, у березні стало відомо, що при підготовці до святкування ювілею принца Чарльза Меган Маркл відмовилася надягати колготки бюджетної британської марки Marks

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика