Як обирають імена дітям із королівської сім’ї? - «Мир» » «Новости Дня»
Лаврентий
Опубликовано: 03:05, 03 апреля 2019
Мир / Украина

Як обирають імена дітям із королівської сім’ї? - «Мир»

Герцог і герцогиня Сассекські скоро стануть батьками, з дня на день їх первісток може побачити світ. У жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац оголосив, що герцогиня має народити навесні. ...
Як обирають імена дітям із королівської сім’ї? - «Мир»
Як обирають імена дітям із королівської сім’ї? - «Мир»

Герцог і герцогиня Сассекські скоро стануть батьками, з дня на день їх первісток може побачити світ. У жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац оголосив, що герцогиня має народити навесні.




Майбутнє народження жваво обговорюють, гадають, який титул отримає дитина і чи буде герцогиня народжувати в крилі Ліндо лікарні Святої Марії.


Одне з найбільших питань у всіх на вустах: як назвуть дитину, будь то хлопчик чи дівчинка. Але наскільки самі герцог і герцогиня Сассекські можуть впливати на це?


Які імена вважаються прийнятними для дітей королівської крові?


Якщо ви подивитесь на британське королівське генеалогічне дерево, то побачите, що монархія схильна дотримуватися традицій, коли дає імена дітям.


Найпопулярніше ім'я для хлопчиків у королівській родині - Альберт, а для дівчаток - Вікторія. Із часу народження королеви Вікторії в 1819 році в сім'ї народилося 12 Альбертів, а також за останні два століття з'явилося дев'ять Вікторій.


Очікується, що герцог і герцогиня Сассекські підуть слідами своїх родичів, давши дитині традиційне ім'я. Проте вони можуть і відступити від традицій, беручи до уваги, що вони далі відстоять від трону, ніж герцог і герцогиня Кембриджські.


«Чим ви далі від лінії преcтолонаслідування, тим імовірніше, що у вас буде більш унікальне або нетрадиційне ім'я», - говорить Керолін Харріс, професор історії в Школі безперервної освіти Університету Торонто і автор книги «Вирощування королівського достоїнства: 1000 років королівського виховання».


На сайті ставок «Скайбет» шанси на те, що герцог і герцогиня назвуть свою першу дитину Ізабеллою, Джеймсом або Вікторією, становлять 10 до 1.


Діана - теж один із найпопулярніших варіантів серед гравців: 12 до 1.


Чи повинно ім'я дитини з королівської сім'ї бути схвалено королевою?


У той час як королева вирішує, присвоювати чи ні дитині королівський титул, процедура вибору першого імені для дитини менш офіційна, пояснила королівський коментатор Кейт Вільямс.


«У королеви є влада визначити, яким буде титул дитини, - сказала Вільямс під час обговорення майбутнього народження принца Луї у квітні 2018 року. - Але в тому, що стосується імені, це скоріше неформальна розмова... Звичайно, вони так шанують королеву, що якщо вона скаже, що їй дуже не подобається ім'я, вони безумовно візьмуть це до уваги».


Сабріна БАРР


The Independent, Велика Британія


...

Герцог і герцогиня Сассекські скоро стануть батьками, з дня на день їх первісток може побачити світ. У жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац оголосив, що герцогиня має народити навесні. Майбутнє народження жваво обговорюють, гадають, який титул отримає дитина і чи буде герцогиня народжувати в крилі Ліндо лікарні Святої Марії. Одне з найбільших питань у всіх на вустах: як назвуть дитину, будь то хлопчик чи дівчинка. Але наскільки самі герцог і герцогиня Сассекські можуть впливати на це? Які імена вважаються прийнятними для дітей королівської крові? Якщо ви подивитесь на британське королівське генеалогічне дерево, то побачите, що монархія схильна дотримуватися традицій, коли дає імена дітям. Найпопулярніше ім'я для хлопчиків у королівській родині - Альберт, а для дівчаток - Вікторія. Із часу народження королеви Вікторії в 1819 році в сім'ї народилося 12 Альбертів, а також за останні два століття з'явилося дев'ять Вікторій. Очікується, що герцог і герцогиня Сассекські підуть слідами своїх родичів, давши дитині традиційне ім'я. Проте вони можуть і відступити від традицій, беручи до уваги, що вони далі відстоять від трону, ніж герцог і герцогиня Кембриджські. «Чим ви далі від лінії преcтолонаслідування, тим імовірніше, що у вас буде більш унікальне або нетрадиційне ім'я», - говорить Керолін Харріс, професор історії в Школі безперервної освіти Університету Торонто і автор книги «Вирощування королівського достоїнства: 1000 років королівського виховання». На сайті ставок «Скайбет» шанси на те, що герцог і герцогиня назвуть свою першу дитину Ізабеллою, Джеймсом або Вікторією, становлять 10 до 1. Діана - теж один із найпопулярніших варіантів серед гравців: 12 до 1. Чи повинно ім'я дитини з королівської сім'ї бути схвалено королевою? У той час як королева вирішує, присвоювати чи ні дитині королівський титул, процедура вибору першого імені для дитини менш офіційна, пояснила королівський коментатор Кейт Вільямс. «У королеви є влада визначити, яким буде титул дитини, - сказала Вільямс під час обговорення майбутнього народження принца Луї у квітні 2018 року. - Але в тому, що стосується імені, це скоріше неформальна розмова. Звичайно, вони так шанують королеву, що якщо вона скаже, що їй дуже не подобається ім'я, вони безумовно візьмуть це до уваги». Сабріна БАРР The Independent, Велика Британія .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика