Експерт: Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності - «Мир» » «Новости Дня»
Taylor
Опубликовано: 21:11, 30 апреля 2019
Мир / Украина

Експерт: Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності - «Мир»

Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив...
Експерт: Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності - «Мир»
Експерт: Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності - «Мир»

Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності.


Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Комітету економістів України Андрій Новак.


Високий темп інфляції, зростання тарифів та цін на всі товари й послуги призвели до того, що Україна опинилася шостою в рейтингу найнещасніших економік світу.


"Індекс нещастя", який підраховує агентство Bloomberg, відображає, наскільки важким є соціальне і матеріальне становище населення. В України в рейтингу шосте місце. Це не дивно. У нас тільки офіційно 1,5 млн вимушених переселенців. За останні п'ять років гривня девальвувала у 3,5 раза, тарифи на енергоресурси зросли в 4-6 разів, відбулося значне зростання цін на всі без винятку товари та послуги, сумарна інфляція офіційно вища за 100%. Поєднання всіх цих чинників і призвело до того, що нашу економіку визнано однією з найнещасніших.


Така позиція в рейтингу може негативно вплинути на інвестиційну привабливість країни.


Шосте місце в рейтингу псує імідж України і впливає на інвестиційну привабливість. Виникає негативне враження про Україну як у простих людей, які, наприклад, подорожують світом, так і в інвесторів. Цей індекс прямо вказує на те, що називається "купівельна спроможність" і "купівельна активність", - дуже важливі показники для потенційних інвесторів, які вказують, чи є на цьому ринку перспектива, чи можна мати тут необхідні обсяги продажів.


Змінити стан справ в економіці і поліпшити позиції в рейтингу можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей.


Зменшити негативний вплив на імідж України можна. Короткостроковий ефект дають досягнення в науці, технологіях, спорті. Постійний ефект дає лише поліпшення рівня життя людей та підвищення їхньої купівельної спроможності.



Вечірні Вісті


...

Поліпшити позиції України можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей та їхньої купівельної спроможності. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Комітету економістів України Андрій Новак. Високий темп інфляції, зростання тарифів та цін на всі товари й послуги призвели до того, що Україна опинилася шостою в рейтингу найнещасніших економік світу. "Індекс нещастя", який підраховує агентство Bloomberg, відображає, наскільки важким є соціальне і матеріальне становище населення. В України в рейтингу шосте місце. Це не дивно. У нас тільки офіційно 1,5 млн вимушених переселенців. За останні п'ять років гривня девальвувала у 3,5 раза, тарифи на енергоресурси зросли в 4-6 разів, відбулося значне зростання цін на всі без винятку товари та послуги, сумарна інфляція офіційно вища за 100%. Поєднання всіх цих чинників і призвело до того, що нашу економіку визнано однією з найнещасніших. Така позиція в рейтингу може негативно вплинути на інвестиційну привабливість країни. Шосте місце в рейтингу псує імідж України і впливає на інвестиційну привабливість. Виникає негативне враження про Україну як у простих людей, які, наприклад, подорожують світом, так і в інвесторів. Цей індекс прямо вказує на те, що називається "купівельна спроможність" і "купівельна активність", - дуже важливі показники для потенційних інвесторів, які вказують, чи є на цьому ринку перспектива, чи можна мати тут необхідні обсяги продажів. Змінити стан справ в економіці і поліпшити позиції в рейтингу можна тільки постійно працюючи над підвищенням рівня життя людей. Зменшити негативний вплив на імідж України можна. Короткостроковий ефект дають досягнення в науці, технологіях, спорті. Постійний ефект дає лише поліпшення рівня життя людей та підвищення їхньої купівельної спроможності. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика