Андрій Ніколаєнко: На парламентських виборах потрібно обирати насамперед компетентного прем’єр-міністра - «Мир» » «Новости Дня»
Ross
Опубликовано: 16:06, 26 июня 2019
Мир / Украина

Андрій Ніколаєнко: На парламентських виборах потрібно обирати насамперед компетентного прем’єр-міністра - «Мир»

Від результату парламентських виборів залежатиме, хто стане наступним прем'єр-міністра і, по суті, візьме персональну відповідальність за економіку країни в надзвичайно складний час.
Андрій Ніколаєнко: На парламентських виборах потрібно обирати насамперед компетентного прем’єр-міністра - «Мир»
Андрій Ніколаєнко: На парламентських виборах потрібно обирати насамперед компетентного прем’єр-міністра - «Мир»

Від результату парламентських виборів залежатиме, хто стане наступним прем'єр-міністра і, по суті, візьме персональну відповідальність за економіку країни в надзвичайно складний час.


Про це заявив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко у прямому ефірі телеканалу ZIK.


«Голосуючи за конкретну партію, потрібно розуміти, що кожен з нас насамперед обирає прем'єра - людину, яка керуватиме урядом. Найбільша проблема у тому, що окремі люди, які зараз претендують на цей пост, зіштовхуються із серйозним викликом - відсутністю компетенції, досвіду та розуміння. Держава перебуває в надзвичайно складному становищі. Тож зараз точно не час експериментувати: українська економіка цього не витримає», - переконаний він.


Як відзначив Андрій Ніколаєнко, у майбутній коаліції необхідно зберегти певний баланс молодості та досвіду, коли нові обличчя працюватимуть разом із досвідченими професіоналами, які готові приймати існуючі виклики і давати на них гідну відповідь.


Кандидат у депутати також додав, що наразі громадськість не турбують рейтинги політичних партій. Важливо інше - для чого кожна політична сила йде у парламент, пояснив він: «Люди хочуть знати, що конкретний політик зробив у своєму житті, який у нього досвід та компетенція, яку користь він може принести країні».


ba.org.ua


...

Від результату парламентських виборів залежатиме, хто стане наступним прем'єр-міністра і, по суті, візьме персональну відповідальність за економіку країни в надзвичайно складний час. Про це заявив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко у прямому ефірі телеканалу ZIK. «Голосуючи за конкретну партію, потрібно розуміти, що кожен з нас насамперед обирає прем'єра - людину, яка керуватиме урядом. Найбільша проблема у тому, що окремі люди, які зараз претендують на цей пост, зіштовхуються із серйозним викликом - відсутністю компетенції, досвіду та розуміння. Держава перебуває в надзвичайно складному становищі. Тож зараз точно не час експериментувати: українська економіка цього не витримає», - переконаний він. Як відзначив Андрій Ніколаєнко, у майбутній коаліції необхідно зберегти певний баланс молодості та досвіду, коли нові обличчя працюватимуть разом із досвідченими професіоналами, які готові приймати існуючі виклики і давати на них гідну відповідь. Кандидат у депутати також додав, що наразі громадськість не турбують рейтинги політичних партій. Важливо інше - для чого кожна політична сила йде у парламент, пояснив він: «Люди хочуть знати, що конкретний політик зробив у своєму житті, який у нього досвід та компетенція, яку користь він може принести країні». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика