Іван Крулько: Батьківщина за людей – і люди за Батьківщину - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ярослава
Опубликовано: 16:07, 11 июня 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: Батьківщина за людей – і люди за Батьківщину - «Автоновости»

Мій виступ на сьогоднішньому з'їзді Батьківщини про нашу сталеву команду, яка здатна боротись і перемагати. - Професіоналізм та досвід завжди у тренді. - Якщо на президентських виборах країна...
Іван Крулько: Батьківщина за людей – і люди за Батьківщину - «Автоновости»
Іван Крулько: Батьківщина за людей – і люди за Батьківщину - «Автоновости»

Мій виступ на сьогоднішньому з'їзді Батьківщини про нашу сталеву команду, яка здатна боротись і перемагати.


- Професіоналізм та досвід завжди у тренді.


- Якщо на президентських виборах країна обирала нового президента, то коли ми підходимо до парламентських виборів, всі розуміємо, що це вибори ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА.


- Нам треба обрати професійного, патріотичного, порядного і досвідченого прем'єр- міністра. І мені надзвичайно приємно, що команда Батьківщини має такого - найкращого прем'єр-міністра для України - Юлію ТИМОШЕНКО.


- І ще одне. Згадайте, із чого починалася Батьківщина?


Зі слів «справедливість є - і за неї варто боротися»!


Хіба сьогодні не найбільш актуальний запит на справедливість, а не лише на нове та реформи? Сьогодні люди в Україні відчувають несправедливість.


І «Батьківщина» не дасть новій коаліції забувати про справедливість для людей.


Батьківщина за людей - і люди за Батьківщину.


Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook


...

Мій виступ на сьогоднішньому з'їзді Батьківщини про нашу сталеву команду, яка здатна боротись і перемагати. - Професіоналізм та досвід завжди у тренді. - Якщо на президентських виборах країна обирала нового президента, то коли ми підходимо до парламентських виборів, всі розуміємо, що це вибори ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА. - Нам треба обрати професійного, патріотичного, порядного і досвідченого прем'єр- міністра. І мені надзвичайно приємно, що команда Батьківщини має такого - найкращого прем'єр-міністра для України - Юлію ТИМОШЕНКО. - І ще одне. Згадайте, із чого починалася Батьківщина? Зі слів «справедливість є - і за неї варто боротися»! Хіба сьогодні не найбільш актуальний запит на справедливість, а не лише на нове та реформи? Сьогодні люди в Україні відчувають несправедливість. І «Батьківщина» не дасть новій коаліції забувати про справедливість для людей. Батьківщина за людей - і люди за Батьківщину. Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика