Юлія Тимошенко: На парламентських виборах люди обиратимуть нового прем’єра - «Культура» » «Новости Дня»
Keat
Опубликовано: 12:31, 12 июня 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: На парламентських виборах люди обиратимуть нового прем’єра - «Культура»

21 липня народ обиратиме не лише парламент, але й нового прем'єр-міністра. І він повинен буде діяти негайно, адже перед країною стоять великі виклики. Про це заявила Юлія Тимошенко в прямому ефірі...
Юлія Тимошенко: На парламентських виборах люди обиратимуть нового прем’єра - «Культура»
Юлія Тимошенко: На парламентських виборах люди обиратимуть нового прем’єра - «Культура»

21 липня народ обиратиме не лише парламент, але й нового прем'єр-міністра. І він повинен буде діяти негайно, адже перед країною стоять великі виклики.


Про це заявила Юлія Тимошенко в прямому ефірі на телеканалі «Україна».


«Не коаліція обиратиме прем'єра. На чолі кожної політичної сили, яка йде до Верховної Ради стоїть кандидатура прем'єр-міністра. І буде той прем'єр, якого обере народ 21 липня. А парламент може тільки констатувати, що прийшла та політична сила, яку обрав народ і на чолі стоїть прем'єр-міністр. Не в посадах справах - великі виклики стоять перед країною і треба діяти негайно», - наголосила лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко також зазначила, що після виборів її політична сила хоче створити в новій Верховній Раді коаліцію дій.


«Наша команда напрацювала за 5 років справжню стратегію, як відроджуватиме Україну та життя людей, - Новий курс. Ми пропонуємо зробити її коаліційною угодою. Вона реально за дуже короткий термін може дати людям результат. І ми взяли з нашої програми найнеобхідніші кроки. Якщо ми зможемо увійти в коаліцію та спільно формуватимемо уряд разом зі «Слугою народу», то вже є програма, за якою ми можемо багато чого зробити за 100 днів, щоб люди відчули зміни на краще», - запевнила вона.


Зокрема, за словами Тимошенко, йдеться про скасування корупційних податків і зменшення тиску на підприємців, наведення ладу на митниці (програма «Контрабанда, стоп!»), зниження тарифів та перерахунок пенсій.


ba.org.ua


...

21 липня народ обиратиме не лише парламент, але й нового прем'єр-міністра. І він повинен буде діяти негайно, адже перед країною стоять великі виклики. Про це заявила Юлія Тимошенко в прямому ефірі на телеканалі «Україна». «Не коаліція обиратиме прем'єра. На чолі кожної політичної сили, яка йде до Верховної Ради стоїть кандидатура прем'єр-міністра. І буде той прем'єр, якого обере народ 21 липня. А парламент може тільки констатувати, що прийшла та політична сила, яку обрав народ і на чолі стоїть прем'єр-міністр. Не в посадах справах - великі виклики стоять перед країною і треба діяти негайно», - наголосила лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко також зазначила, що після виборів її політична сила хоче створити в новій Верховній Раді коаліцію дій. «Наша команда напрацювала за 5 років справжню стратегію, як відроджуватиме Україну та життя людей, - Новий курс. Ми пропонуємо зробити її коаліційною угодою. Вона реально за дуже короткий термін може дати людям результат. І ми взяли з нашої програми найнеобхідніші кроки. Якщо ми зможемо увійти в коаліцію та спільно формуватимемо уряд разом зі «Слугою народу», то вже є програма, за якою ми можемо багато чого зробити за 100 днів, щоб люди відчули зміни на краще», - запевнила вона. Зокрема, за словами Тимошенко, йдеться про скасування корупційних податків і зменшення тиску на підприємців, наведення ладу на митниці (програма «Контрабанда, стоп!»), зниження тарифів та перерахунок пенсій. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика