Іван Крулько: Офіс Президента стає місцем ухвалення всіх парламентських та урядових рішень - «Мир» » «Новости Дня»
Федот
Опубликовано: 12:54, 30 июля 2019
Мир / Украина

Іван Крулько: Офіс Президента стає місцем ухвалення всіх парламентських та урядових рішень - «Мир»

Склад Кабміну та прем'єр-міністра визначатимуть не депутати монобільшості зі «Слуги народу», а президент особисто. І це вибір народу. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина»...
Іван Крулько: Офіс Президента стає місцем ухвалення всіх парламентських та урядових рішень - «Мир»
Іван Крулько: Офіс Президента стає місцем ухвалення всіх парламентських та урядових рішень - «Мир»

Склад Кабміну та прем'єр-міністра визначатимуть не депутати монобільшості зі «Слуги народу», а президент особисто. І це вибір народу.


Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Тема» на телеканалі NewsOne, підбиваючи результати парламентських виборів та перспективи з формування уряду.


«Зараз в оточенні президента та «Слуги народу» називають близько шести кандидатур, які можуть очолити уряд, але будь-хто з них буде продовженням президента Зеленського», - вважає він.


На думку парламентарія, наступний прем'єр-міністр України не буде самостійним: він виконуватиме команди та доручення з Офісу Президента, який стає повноцінно і на 100% місцем ухвалення всіх парламентських і урядових рішень.


«Насправді не так важливо, яка це буде кандидатура. Тут важливо інше: чи буде наступний уряд та прем'єр-міністр представляти інтереси українського народу, а не якихось міжнародних організацій», - наголосив Іван Крулько.


Заступник Голови партії також наголосив, що за нинішньої ситуації в країні надважливо, аби це був уряд професіоналів, а не випадкових людей.


«Лише професіонали, які мають досвід в управлінні державою, з першого дня зможуть вирішувати проблеми, що накопичились, і реалізовувати ті зміни, яких чекають люди», - підсумував Іван Крулько.



ba.org.ua


...

Склад Кабміну та прем'єр-міністра визначатимуть не депутати монобільшості зі «Слуги народу», а президент особисто. І це вибір народу. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Тема» на телеканалі NewsOne, підбиваючи результати парламентських виборів та перспективи з формування уряду. «Зараз в оточенні президента та «Слуги народу» називають близько шести кандидатур, які можуть очолити уряд, але будь-хто з них буде продовженням президента Зеленського», - вважає він. На думку парламентарія, наступний прем'єр-міністр України не буде самостійним: він виконуватиме команди та доручення з Офісу Президента, який стає повноцінно і на 100% місцем ухвалення всіх парламентських і урядових рішень. «Насправді не так важливо, яка це буде кандидатура. Тут важливо інше: чи буде наступний уряд та прем'єр-міністр представляти інтереси українського народу, а не якихось міжнародних організацій», - наголосив Іван Крулько. Заступник Голови партії також наголосив, що за нинішньої ситуації в країні надважливо, аби це був уряд професіоналів, а не випадкових людей. «Лише професіонали, які мають досвід в управлінні державою, з першого дня зможуть вирішувати проблеми, що накопичились, і реалізовувати ті зміни, яких чекають люди», - підсумував Іван Крулько. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика