Іван Крулько: 21 липня люди обиратимуть прем'єр-міністра та подальший курс України - «Экономика» » «Новости Дня»
Феликс
Опубликовано: 16:09, 13 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Іван Крулько: 21 липня люди обиратимуть прем'єр-міністра та подальший курс України - «Экономика»

21 липня відбудуться вибори до парламенту. Вони також стануть виборами прем'єр-міністра і курсу, яким йтиме надалі наша країна. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина»...
Іван Крулько: 21 липня люди обиратимуть прем'єр-міністра та подальший курс України - «Экономика»
Іван Крулько: 21 липня люди обиратимуть прем'єр-міністра та подальший курс України - «Экономика»

21 липня відбудуться вибори до парламенту. Вони також стануть виборами прем'єр-міністра і курсу, яким йтиме надалі наша країна.


Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOnе.


«Від того, хто буде партнером у коаліції, залежатиме курс України. Якщо наша держава хоче зберегтись як незалежна, тоді має обрати європейський курс, бо він і є проукраїнським. Бо Російська Федерація, поки існує незалежна Україна, не зупиниться і надалі застосовуватиме свої імперські амбіції», - зауважив народний депутат.


На думку Івана Крулька, «Слуга народу» навряд чи зможе самостійно сформувати більшість, бо в Україні мудрий народ і він не допускає авторитаризму та тотального контролю, а шукає баланси.


«Тому найімовірніша коаліція - «Слуги народу» із «Батьківщиною» та іншими проєвропейськими силами, адже Зеленський уже встиг заявити: у наступному парламенті він не планує створювати коаліцію із Опозиційним блоком», - зауважив політик.


Щодо прем'єра, то, за словами представника «Батьківщини», часу на навчання когось немає. Має прийти людина, яка з першого дня готова до цієї роботи, яка знає, кому та яку команду дати, які закони і постанови ухвалити, вміє управляти економікою, соціалкою і прекрасно розуміє, як посилити енергетичну безпеку України.


«Таких людей в Україні, на жаль, одиниці. «Батьківщина» має найбільш підготовленого прем'єр-міністра - Юлію Тимошенко. Вона має успішний досвід і реальними діями показувала, що можна і до вчителів обличчям повертатись, даючи надбавку 20% за престижність, і лікарів підтримувати, і встановлювати допомогу при народженні дитини, підвищуючи народжуваність, і не підвищувати тарифи при страшній економічній кризі, а тримати їх на рівні. І виплачувати людям зарплати, і долати енергетичні кризи. А також - повертати від олігархів таку власність, як Криворіжсталь», резюмував Іван Крулько.


ba.org.ua



...

21 липня відбудуться вибори до парламенту. Вони також стануть виборами прем'єр-міністра і курсу, яким йтиме надалі наша країна. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час політичного ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOnе. «Від того, хто буде партнером у коаліції, залежатиме курс України. Якщо наша держава хоче зберегтись як незалежна, тоді має обрати європейський курс, бо він і є проукраїнським. Бо Російська Федерація, поки існує незалежна Україна, не зупиниться і надалі застосовуватиме свої імперські амбіції», - зауважив народний депутат. На думку Івана Крулька, «Слуга народу» навряд чи зможе самостійно сформувати більшість, бо в Україні мудрий народ і він не допускає авторитаризму та тотального контролю, а шукає баланси. «Тому найімовірніша коаліція - «Слуги народу» із «Батьківщиною» та іншими проєвропейськими силами, адже Зеленський уже встиг заявити: у наступному парламенті він не планує створювати коаліцію із Опозиційним блоком», - зауважив політик. Щодо прем'єра, то, за словами представника «Батьківщини», часу на навчання когось немає. Має прийти людина, яка з першого дня готова до цієї роботи, яка знає, кому та яку команду дати, які закони і постанови ухвалити, вміє управляти економікою, соціалкою і прекрасно розуміє, як посилити енергетичну безпеку України. «Таких людей в Україні, на жаль, одиниці. «Батьківщина» має найбільш підготовленого прем'єр-міністра - Юлію Тимошенко. Вона має успішний досвід і реальними діями показувала, що можна і до вчителів обличчям повертатись, даючи надбавку 20% за престижність, і лікарів підтримувати, і встановлювати допомогу при народженні дитини, підвищуючи народжуваність, і не підвищувати тарифи при страшній економічній кризі, а тримати їх на рівні. І виплачувати людям зарплати, і долати енергетичні кризи. А також - повертати від олігархів таку власність, як Криворіжсталь», резюмував Іван Крулько. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика