«Батьківщина» підтримує створення ТСК, що опікуватиметься питаннями ветеранів - «Мир» » «Новости Дня»
Августа
Опубликовано: 16:07, 02 октября 2019
Мир / Украина

«Батьківщина» підтримує створення ТСК, що опікуватиметься питаннями ветеранів - «Мир»

Питаннями ветеранів треба займатись комплексно. Саме тому «Батьківщина» виступає за створення тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради із питань правового статусу ветеранів. На цьому наголосив...
«Батьківщина» підтримує створення ТСК, що опікуватиметься питаннями ветеранів - «Мир»
«Батьківщина» підтримує створення ТСК, що опікуватиметься питаннями ветеранів - «Мир»

Питаннями ветеранів треба займатись комплексно. Саме тому «Батьківщина» виступає за створення тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради із питань правового статусу ветеранів.


На цьому наголосив заступник Голови партії Іван Крулько з трибуни парламенту під час розгляду відповідного законопроєкту №2153.


Парламентарій нагадав, що за це рішення одноголосно проголосувала підготовча група Верховної Ради 9 скликання.


«Питаннями ветеранів є у віданні кількох комітетів. Зокрема, Комітету із питань соціальної політики, Комітету з прав людини, деокупації, реінтеграції, Комітету з питань бюджету, з питань національної безпеки, оборони та розвідки. І воно стосується людей, які віддавали свої здоров'я та життя, щоб боронити Україну від російської агресії, захищати наші кордони та давати відсіч ворогам, які зазіхають на українську землю», - нагадав Іван Крулько.


Народний депутат наголосив, що його мрія, щоб в Україні до ветеранів ставились так, як ставиться Конгрес США до своїх захисників.


«У США ветерани мають не просто захист і шану, а розуміють, що, захистивши свою державу, вона потім обов'язково подбає про них та їхні родини. Держава дасть їм можливості працевлаштування, соціальної адаптації, і відчуття безпеки», - звернув увагу політик.


Він також зазначив, що партія «Батьківщина» подає до складу комісії кандидатуру Михайла Цимбалюка, першого заступника із питань соціальної політики.


ba.org.ua



...

Питаннями ветеранів треба займатись комплексно. Саме тому «Батьківщина» виступає за створення тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради із питань правового статусу ветеранів. На цьому наголосив заступник Голови партії Іван Крулько з трибуни парламенту під час розгляду відповідного законопроєкту №2153. Парламентарій нагадав, що за це рішення одноголосно проголосувала підготовча група Верховної Ради 9 скликання. «Питаннями ветеранів є у віданні кількох комітетів. Зокрема, Комітету із питань соціальної політики, Комітету з прав людини, деокупації, реінтеграції, Комітету з питань бюджету, з питань національної безпеки, оборони та розвідки. І воно стосується людей, які віддавали свої здоров'я та життя, щоб боронити Україну від російської агресії, захищати наші кордони та давати відсіч ворогам, які зазіхають на українську землю», - нагадав Іван Крулько. Народний депутат наголосив, що його мрія, щоб в Україні до ветеранів ставились так, як ставиться Конгрес США до своїх захисників. «У США ветерани мають не просто захист і шану, а розуміють, що, захистивши свою державу, вона потім обов'язково подбає про них та їхні родини. Держава дасть їм можливості працевлаштування, соціальної адаптації, і відчуття безпеки», - звернув увагу політик. Він також зазначив, що партія «Батьківщина» подає до складу комісії кандидатуру Михайла Цимбалюка, першого заступника із питань соціальної політики. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика