В Мадриді відкривається Всесвітній форум з питань клімату - «Мир» » «Новости Дня»
Pass
Опубликовано: 12:33, 03 декабря 2019
Мир / Украина

В Мадриді відкривається Всесвітній форум з питань клімату - «Мир»

Світ повинен припинити війну з природою і проявити більше політичної волі для протидії глобальному потеплінню, заявив 1 грудня генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерріш. Заява прозвучала напередодні відкриття в Мадриді двотижневого Всесвітнього форуму з питань клімату, повідомляє Reuters. Генеральний секретар ООН наголосив, що у всьому світі природні пожежі і повені нерідко пояснюються рукотворними причинами і пов'язані з глобальним потеплінням. Саме тому необхідно більш строго виконувати Паризька хартія 2015 року про заходи щодо
В Мадриді відкривається Всесвітній форум з питань клімату - «Мир»
В Мадриді відкривається Всесвітній форум з питань клімату - «Мир»

Світ повинен припинити війну з природою і проявити більше політичної волі для протидії глобальному потеплінню, заявив 1 грудня генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерріш. Заява прозвучала напередодні відкриття в Мадриді двотижневого Всесвітнього форуму з питань клімату, повідомляє Reuters.


Генеральний секретар ООН наголосив, що у всьому світі природні пожежі і повені нерідко пояснюються рукотворними причинами і пов'язані з глобальним потеплінням. Саме тому необхідно більш строго виконувати Паризька хартія 2015 року про заходи щодо обмеження промислових викидів в атмосферу.


Війна, яку ми ведемо проти природи, повинна припинитися, і ми знаємо, що це можливо, заявив Ґутерріш. Зокрема він заявив про необхідність припинити «копання і буріння», та використати переваги відновлювальних джерел енергії. Ґутерріш зазначив, що багато держав не виконують взятих на себе зобов'язань.


radiosvoboda.org


...

Світ повинен припинити війну з природою і проявити більше політичної волі для протидії глобальному потеплінню, заявив 1 грудня генеральний секретар ООН Антоніу Ґутерріш. Заява прозвучала напередодні відкриття в Мадриді двотижневого Всесвітнього форуму з питань клімату, повідомляє Reuters. Генеральний секретар ООН наголосив, що у всьому світі природні пожежі і повені нерідко пояснюються рукотворними причинами і пов'язані з глобальним потеплінням. Саме тому необхідно більш строго виконувати Паризька хартія 2015 року про заходи щодо обмеження промислових викидів в атмосферу. Війна, яку ми ведемо проти природи, повинна припинитися, і ми знаємо, що це можливо, заявив Ґутерріш. Зокрема він заявив про необхідність припинити «копання і буріння», та використати переваги відновлювальних джерел енергії. Ґутерріш зазначив, що багато держав не виконують взятих на себе зобов'язань. radiosvoboda.org .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика