НАБУ оскаржить "заангажоване" й "абсурдне" рішення ОАСК стосовно Ситника - «Мир» » «Новости Дня»
Илья
Опубликовано: 00:00, 28 октября 2020
Мир / Украина

НАБУ оскаржить "заангажоване" й "абсурдне" рішення ОАСК стосовно Ситника - «Мир»

НАБУ оскаржить рішення ОАСК, яке зобов'язує директора Бюро Артема Ситника покинути посаду Як зазначає пресслужба Національного антикорупційного бюро, зазначене рішення пов'язане з тим, що суддів викрили на зловживаннях...
НАБУ оскаржить "заангажоване" й "абсурдне" рішення ОАСК стосовно Ситника - «Мир»
НАБУ оскаржить "заангажоване" й "абсурдне" рішення ОАСК стосовно Ситника - «Мир»

НАБУ оскаржить рішення ОАСК, яке зобов'язує директора Бюро Артема Ситника покинути посаду


Як зазначає пресслужба Національного антикорупційного бюро, зазначене рішення пов'язане з тим, що суддів викрили на зловживаннях і спробі захоплення влади.


"Рішення Окружного адміністративного суд Києва щодо діяльності Національного бюро та директора НАБУ є заангажованим й абсурдним у правовому сенсі", - мовиться в повідомленні.


Читайте також: Сподіваної еволюції не буде: українці в заручниках у мафії


У відомстві наголосили, що справжня мета цього судового рішення - "заблокувати роботу інституції, яка викрила суддів ОАСК на масштабних зловживаннях та спробі захоплення влади".


"Будь-які спроби ОАСК знайти обхідні шляхи для реалізації суддями, підозрюваними в захопленні влади, своїх амбіцій є такими, що нищать довіру до судової влади та справедливого судочинства", - зауважили в Бюро.


Детективи розцінюють рішення ОАСК як втручання у свою роботу. На їхнє переконання, по суті йдеться про чергову спробу усунути з посади директора НАБУ та перетворити сам орган на керовану кишенькову структуру.


Читайте також: Фурса: У серіалі "Слуга народу" Голобородько послав МВФ. У реальному житті все боягузливо роблять чужими руками


У НАБУ вважають, що це може стати причиною повного блокування розслідувань багатомільярдних корупційних зловживань в українській владі.


Також у відомстві нагадали, що звільнити директора НАБУ можуть лише на підставах закону "Про Національне антикорупційне бюро", а наразі таких підстав не існує.


Тож Ситник продовжує виконувати свої повноваження, а НАБУ працює в штатному режимі, підсумувала пресслужба.


""Вечірні Вісті"


...

НАБУ оскаржить рішення ОАСК, яке зобов'язує директора Бюро Артема Ситника покинути посаду Як зазначає пресслужба Національного антикорупційного бюро, зазначене рішення пов'язане з тим, що суддів викрили на зловживаннях і спробі захоплення влади. "Рішення Окружного адміністративного суд Києва щодо діяльності Національного бюро та директора НАБУ є заангажованим й абсурдним у правовому сенсі", - мовиться в повідомленні. Читайте також: Сподіваної еволюції не буде: українці в заручниках у мафії У відомстві наголосили, що справжня мета цього судового рішення - "заблокувати роботу інституції, яка викрила суддів ОАСК на масштабних зловживаннях та спробі захоплення влади". "Будь-які спроби ОАСК знайти обхідні шляхи для реалізації суддями, підозрюваними в захопленні влади, своїх амбіцій є такими, що нищать довіру до судової влади та справедливого судочинства", - зауважили в Бюро. Детективи розцінюють рішення ОАСК як втручання у свою роботу. На їхнє переконання, по суті йдеться про чергову спробу усунути з посади директора НАБУ та перетворити сам орган на керовану кишенькову структуру. Читайте також: Фурса: У серіалі "Слуга народу" Голобородько послав МВФ. У реальному житті все боягузливо роблять чужими руками У НАБУ вважають, що це може стати причиною повного блокування розслідувань багатомільярдних корупційних зловживань в українській владі. Також у відомстві нагадали, що звільнити директора НАБУ можуть лише на підставах закону "Про Національне антикорупційне бюро", а наразі таких підстав не існує. Тож Ситник продовжує виконувати свої повноваження, а НАБУ працює в штатному режимі, підсумувала пресслужба. ""Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика