Духовний гімн нації, – Юлія Тимошенко заспівала «Червону руту» в музеї Івасюка - «Политика» » «Новости Дня»
Clark
Опубликовано: 12:47, 04 марта 2019
Политика / Украина

Духовний гімн нації, – Юлія Тимошенко заспівала «Червону руту» в музеї Івасюка - «Политика»

Невмируща «Червона рута» Володимира Івасюка - це духовний гімн нації, пісня її душі, її великого серця. Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook з нагоди 70-річчя великого українського...
Духовний гімн нації, – Юлія Тимошенко заспівала «Червону руту» в музеї Івасюка - «Политика»

Невмируща «Червона рута» Володимира Івасюка - це духовний гімн нації, пісня її душі, її великого серця.


Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook з нагоди 70-річчя великого українського Майстра.


«Сьогодні Володимиру Івасюку виповнилося б 70-ть років. Але йому - тридцять. Назавжди», - зазначила вона, відвідавши у межах всеукраїнського передвиборного туру музей Володимира Івасюка в Чернівцях.




За словами лідера «Батьківщини», тоталітарна радянська влада знала, кого вбивати.


«Вона цілила прямо в душу народу. Вона відчувала, звідки чатує небезпека на неї. Вона бачила й чула, в яких словах та мелодіях нація ховає свою силу», - зауважила кандидат у Президенти.




Вшановуючи пам'ять Володимира Івасюка, Юлія Тимошенко зауважила, що «Червона рута» здатна пробудити в людині найкраще і найвеличніше.


«Є офіційні пісні, гімни та марші, які славлять державу, пафосно кличуть до бою і подвигу. А є духовний гімн нації, пісня її душі, її великого серця. Пісня всієї України. Пісня неймовірної краси і такої ж неймовірної експресії та сили. Пісня, що навертає і сльози, і радість, і гордість», - підсумувала Голова партії.


...

Невмируща «Червона рута» Володимира Івасюка - це духовний гімн нації, пісня її душі, її великого серця. Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook з нагоди 70-річчя великого українського Майстра. «Сьогодні Володимиру Івасюку виповнилося б 70-ть років. Але йому - тридцять. Назавжди», - зазначила вона, відвідавши у межах всеукраїнського передвиборного туру музей Володимира Івасюка в Чернівцях. За словами лідера «Батьківщини», тоталітарна радянська влада знала, кого вбивати. «Вона цілила прямо в душу народу. Вона відчувала, звідки чатує небезпека на неї. Вона бачила й чула, в яких словах та мелодіях нація ховає свою силу», - зауважила кандидат у Президенти. Вшановуючи пам'ять Володимира Івасюка, Юлія Тимошенко зауважила, що «Червона рута» здатна пробудити в людині найкраще і найвеличніше. «Є офіційні пісні, гімни та марші, які славлять державу, пафосно кличуть до бою і подвигу. А є духовний гімн нації, пісня її душі, її великого серця. Пісня всієї України. Пісня неймовірної краси і такої ж неймовірної експресії та сили. Пісня, що навертає і сльози, і радість, і гордість», - підсумувала Голова партії. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика