Юлія Тимошенко: Підтримаємо аграріїв – відродимо українське село - «Политика» » «Новости Дня»
Валерьян
Опубликовано: 21:03, 05 марта 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко: Підтримаємо аграріїв – відродимо українське село - «Политика»

Майбутнє українського АПК за експортом переробленої, а не сировинної продукції. Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в селищі Ярмолинці. «Ми від реалізації експорту нашої сировини отримуємо...
Юлія Тимошенко: Підтримаємо аграріїв – відродимо українське село - «Политика»

Майбутнє українського АПК за експортом переробленої, а не сировинної продукції.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в селищі Ярмолинці.


«Ми від реалізації експорту нашої сировини отримуємо 18 млрд євро. Якщо ми за три роки побудуємо потужну переробку нашого зерна в борошно, корми тощо і продамо готову продукцію, матимемо 180 млрд євро. А це два ВВП країни. Ми стоїмо на золоті!» - звернула увагу лідер «Батьківщини».




Для того щоб аграрний комплекс став на ноги, впевнена Тимошенко, потрібно запровадити єдиний податок на гектар землі, а решту податків прибрати.


Селяни і фермери також мають отримати можливість брати довгострокові кредити під 3% річних, а не під 22-25%, як є зараз.


Такий підхід передбачений "Новим курсом України", який ініціювала та розробила спільно з кращими інтелектуалами країни Юлія Тимошенко.



ba.org.ua



...

Майбутнє українського АПК за експортом переробленої, а не сировинної продукції. Про це Юлія Тимошенко заявила під час мітингу в селищі Ярмолинці. «Ми від реалізації експорту нашої сировини отримуємо 18 млрд євро. Якщо ми за три роки побудуємо потужну переробку нашого зерна в борошно, корми тощо і продамо готову продукцію, матимемо 180 млрд євро. А це два ВВП країни. Ми стоїмо на золоті!» - звернула увагу лідер «Батьківщини». Для того щоб аграрний комплекс став на ноги, впевнена Тимошенко, потрібно запровадити єдиний податок на гектар землі, а решту податків прибрати. Селяни і фермери також мають отримати можливість брати довгострокові кредити під 3% річних, а не під 22-25%, як є зараз. Такий підхід передбачений "Новим курсом України", який ініціювала та розробила спільно з кращими інтелектуалами країни Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика