МВС закликало місцеву владу утриматися від додаткових соцвиплат перед виборами - «Политика» » «Новости Дня»
Ванда
Опубликовано: 00:21, 19 марта 2019
Политика / Украина

МВС закликало місцеву владу утриматися від додаткових соцвиплат перед виборами - «Политика»

Міністерство внутрішніх справ закликає органи державної влади і місцевого самоврядування України утриматися від соціальних виплат до завершення виборчого процесу у державі. Про це заявив радник міністра внутрішніх...
МВС закликало місцеву владу утриматися від додаткових соцвиплат перед виборами - «Политика»

Міністерство внутрішніх справ закликає органи державної влади і місцевого самоврядування України утриматися від соціальних виплат до завершення виборчого процесу у державі. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко під час брифінгу щодо роботи правоохоронних органів у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства, передає кореспондент УНН.


"Ми маємо факти і повідомлення, які містять ознаки того, що підкуп виборців здійснюється за допомогою, наприклад, таких високотехнологічних використань адмінресуру як матеріальна, фінансова допомога незабезпеченим верствам населення або таким, що перебувають у скрутних життєвих обставинах і потребують такої допомоги. Ми мали подібні звернення з боку політичних сил, які стосувались тих чи інших органів державної влади і місцевого самоврядування", - сказав радник голови МВС.


Варченко зазначив, що у МВС розуміють, що на сьогодні подібна допомога, яка часто носить традиційних характер, не прив'язана до виборчої кампанії, а впродовж багатьох років здійснювалась, деякі місцеві ради ухвалювали відповідний рядок в бюджетах і давали громадянам, що потребували цього, гроші.


"Разом з тим, ми звертаємось до всіх органів державної влади і місцевого самоврядування в Україні, у яких є така практика: на час виборчої кампанії утриматись від того, щоб реалізувати такі потреби, за винятком тієї частини, коли гроші потрібні невідкладно на порятунок життя чи здоров'я громадянина", - наголосив він.


УНН


...

Міністерство внутрішніх справ закликає органи державної влади і місцевого самоврядування України утриматися від соціальних виплат до завершення виборчого процесу у державі. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко під час брифінгу щодо роботи правоохоронних органів у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства, передає кореспондент УНН . "Ми маємо факти і повідомлення, які містять ознаки того, що підкуп виборців здійснюється за допомогою, наприклад, таких високотехнологічних використань адмінресуру як матеріальна, фінансова допомога незабезпеченим верствам населення або таким, що перебувають у скрутних життєвих обставинах і потребують такої допомоги. Ми мали подібні звернення з боку політичних сил, які стосувались тих чи інших органів державної влади і місцевого самоврядування", - сказав радник голови МВС. Варченко зазначив, що у МВС розуміють, що на сьогодні подібна допомога, яка часто носить традиційних характер, не прив'язана до виборчої кампанії, а впродовж багатьох років здійснювалась, деякі місцеві ради ухвалювали відповідний рядок в бюджетах і давали громадянам, що потребували цього, гроші. "Разом з тим, ми звертаємось до всіх органів державної влади і місцевого самоврядування в Україні, у яких є така практика: на час виборчої кампанії утриматись від того, щоб реалізувати такі потреби, за винятком тієї частини, коли гроші потрібні невідкладно на порятунок життя чи здоров'я громадянина", - наголосив він. УНН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика