Єдність та мир, – Юлія Тимошенко та представники національних спільнот підписали Хартію міжнаціональної злагоди - «Политика» » «Новости Дня»
Roberts
Опубликовано: 15:11, 26 марта 2019
Политика / Украина

Єдність та мир, – Юлія Тимошенко та представники національних спільнот підписали Хартію міжнаціональної злагоди - «Политика»

Юлія Тимошенко підписала з представниками 31 національних спільнот Хартію міжнаціональної злагоди в Україні. Документ передбачає розробку та ухвалення Закону про національні спільноти України, утворення...
Єдність та мир, – Юлія Тимошенко та представники національних спільнот підписали Хартію міжнаціональної злагоди - «Политика»
Єдність та мир, – Юлія Тимошенко та представники національних спільнот підписали Хартію міжнаціональної злагоди - «Политика»

Юлія Тимошенко підписала з представниками 31 національних спільнот Хартію міжнаціональної злагоди в Україні.


Документ передбачає розробку та ухвалення Закону про національні спільноти України, утворення Ради міжнаціональної злагоди при Президентові України. Також йдеться про забезпечення балансу між створенням необхідних умов для успішної самореалізації громадян усіх національностей тощо.


«Ми зробимо Україну успішнішою, сильнішою, і нам навіть не треба буде кожного разу заглядати у Хартію - бо це є наш життєвий шлях. Ви можете на мене розраховувати», - зазначила лідер «Батьківщини» під час Всеукраїнського форуму національних спільнот України, що відбувся сьогодні в Ужгороді.


Політик запевнила: вона ніколи не дозволить, «щоб хтось з українських громадян, які приїхали з інших країн, які належать до інших національних спільнот, відчули на нашій землі хоч мінімум дискомфорту, жорстокості та образ».


Юлія Тимошенко зауважила, що в Україні 130 національних спільнот, а це майже 11 млн громадян: «Ми поєднані спільними випробуваннями і прагненням спільного щастя. І така унікальна єдність дає нам розмаїття, силу і розуміння всього світу. Ніхто ніколи не зможе нас розділити».


Лідер «Батьківщини» нагадала, що в парламенті є комітет з праві людини та національних спільнот, який очолює заступник Голови партії Григорій Немиря, і до якого входить сама Тимошенко.


На її думку, це найсильніший комітет, адже, «справжнє життя наступить тоді, коли ми навчимося любити та чути один одного».


Юлія Тимошенко закликала представників національних спільнот щодня працювати разом як одна команда.


ba.org.ua










...

Юлія Тимошенко підписала з представниками 31 національних спільнот Хартію міжнаціональної злагоди в Україні. Документ передбачає розробку та ухвалення Закону про національні спільноти України, утворення Ради міжнаціональної злагоди при Президентові України. Також йдеться про забезпечення балансу між створенням необхідних умов для успішної самореалізації громадян усіх національностей тощо. «Ми зробимо Україну успішнішою, сильнішою, і нам навіть не треба буде кожного разу заглядати у Хартію - бо це є наш життєвий шлях. Ви можете на мене розраховувати», - зазначила лідер «Батьківщини» під час Всеукраїнського форуму національних спільнот України, що відбувся сьогодні в Ужгороді. Політик запевнила: вона ніколи не дозволить, «щоб хтось з українських громадян, які приїхали з інших країн, які належать до інших національних спільнот, відчули на нашій землі хоч мінімум дискомфорту, жорстокості та образ». Юлія Тимошенко зауважила, що в Україні 130 національних спільнот, а це майже 11 млн громадян: «Ми поєднані спільними випробуваннями і прагненням спільного щастя. І така унікальна єдність дає нам розмаїття, силу і розуміння всього світу. Ніхто ніколи не зможе нас розділити». Лідер «Батьківщини» нагадала, що в парламенті є комітет з праві людини та національних спільнот, який очолює заступник Голови партії Григорій Немиря, і до якого входить сама Тимошенко. На її думку, це найсильніший комітет, адже, «справжнє життя наступить тоді, коли ми навчимося любити та чути один одного». Юлія Тимошенко закликала представників національних спільнот щодня працювати разом як одна команда. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика