Одноразові грошові подачки призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин, - експерт - «Политика» » «Новости Дня»
Варлам
Опубликовано: 15:03, 02 апреля 2019
Политика / Украина

Одноразові грошові подачки призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин, - експерт - «Политика»

Все заради перемоги. Але не над Путіним, а на виборах. Одноразові грошові подачки, матеріальні допомоги, підкупи призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин - у тих почали накопичуватися борги. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав експерт із питань енергетики Андрій Герус. На минулому тижні Міноборони надіслав лист до військових частин щодо ситуації із оплатою електроенергії та комунальних послуг. Із цього листа: «На цей час виникла складна ситуація з оплатою за спожиті
Одноразові грошові подачки призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин, - експерт - «Политика»
Одноразові грошові подачки призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин, - експерт - «Политика»

Все заради перемоги. Але не над Путіним, а на виборах. Одноразові грошові подачки, матеріальні допомоги, підкупи призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин - у тих почали накопичуватися борги.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав експерт із питань енергетики Андрій Герус.


На минулому тижні Міноборони надіслав лист до військових частин щодо ситуації із оплатою електроенергії та комунальних послуг. Із цього листа:


«На цей час виникла складна ситуація з оплатою за спожиті військовими частинами (установами) Збройних Сил України комунальні послуги та енергоносії через дефіцит асигнувань відповідно до помісячного розпису.


На сьогодні заборгованість за спожиті військовими частинами енергоносії та комунальні послуги складає 255,4 млн грн.


Через несвоєчасну оплату постачальні організації вдаються до нарахування пені, блокування рахунків КЕЧ (КЕЧ районів), відключення військових частин від мереж живлення.»


Також у березні на 20%-30% урізали доплати цивільним, які працюють у військових частинах/військових містечках. Економія через нехватку грошей.


Джерело розкрити не можу, але за достовірність інформації відповідаю.


Збройні Сили України споживають електроенергії на суму на біля 6 млрд грн у рік. 1 млрд грн - це переплата через завищений тариф електроенергії внаслідок дії формули Роттердам+.



Вечірні Вісті


...

Все заради перемоги. Але не над Путіним, а на виборах. Одноразові грошові подачки, матеріальні допомоги, підкупи призвели до різкого дефіциту бюджетних коштів та скорочення фінансувань військових частин - у тих почали накопичуватися борги. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» написав експерт із питань енергетики Андрій Герус. На минулому тижні Міноборони надіслав лист до військових частин щодо ситуації із оплатою електроенергії та комунальних послуг. Із цього листа: «На цей час виникла складна ситуація з оплатою за спожиті військовими частинами (установами) Збройних Сил України комунальні послуги та енергоносії через дефіцит асигнувань відповідно до помісячного розпису. На сьогодні заборгованість за спожиті військовими частинами енергоносії та комунальні послуги складає 255,4 млн грн. Через несвоєчасну оплату постачальні організації вдаються до нарахування пені, блокування рахунків КЕЧ (КЕЧ районів), відключення військових частин від мереж живлення.» Також у березні на 20%-30% урізали доплати цивільним, які працюють у військових частинах/військових містечках. Економія через нехватку грошей. Джерело розкрити не можу, але за достовірність інформації відповідаю. Збройні Сили України споживають електроенергії на суму на біля 6 млрд грн у рік. 1 млрд грн - це переплата через завищений тариф електроенергії внаслідок дії формули Роттердам . Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика