Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу про звільнення українських моряків - «Политика» » «Новости Дня»
Johnson
Опубликовано: 20:44, 25 мая 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу про звільнення українських моряків - «Политика»

Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу ООН, який зобов'язав Росію негайно звільнити українських моряків та дозволити їм повернення в Україну. «З великою вдячністю, надією і сподіваннями вітаю...
Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу про звільнення українських моряків - «Политика»
Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу про звільнення українських моряків - «Политика»

Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу ООН, який зобов'язав Росію негайно звільнити українських моряків та дозволити їм повернення в Україну.


«З великою вдячністю, надією і сподіваннями вітаю історичне рішення Міжнародного трибуналу з морського права з вимогою негайного звільнення українських моряків з російського полону», - написала вона у Facebook.


На переконання Юлії Тимошенко, це означає, «що про нас не забули, не лишили в біді».


Це ознака того, що міжнародні закони та здоровий глузд діють в сучасному світі. Це підтримка України і велика моральна підтримка нашим морякам та всім, хто бореться за їхню свободу», - зауважила лідер «Батьківщини».


Юлія Тимошенко наголосила, що «як і всі українці, з нетерпінням чекає звільнення наших героїв з полону та повернення додому».


ba.org.ua



...

Юлія Тимошенко привітала рішення трибуналу ООН, який зобов'язав Росію негайно звільнити українських моряків та дозволити їм повернення в Україну. «З великою вдячністю, надією і сподіваннями вітаю історичне рішення Міжнародного трибуналу з морського права з вимогою негайного звільнення українських моряків з російського полону», - написала вона у Facebook. На переконання Юлії Тимошенко, це означає, «що про нас не забули, не лишили в біді». Це ознака того, що міжнародні закони та здоровий глузд діють в сучасному світі. Це підтримка України і велика моральна підтримка нашим морякам та всім, хто бореться за їхню свободу», - зауважила лідер «Батьківщини». Юлія Тимошенко наголосила, що «як і всі українці, з нетерпінням чекає звільнення наших героїв з полону та повернення додому». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика