Юлія Тимошенко: Оголошення дефолту Україною неприпустимо - «Политика» » «Новости Дня»
Dickinson
Опубликовано: 16:01, 27 мая 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко: Оголошення дефолту Україною неприпустимо - «Политика»

У жодному разі не можна допустити дефолту України: для цього немає жодних передумов. Про це завила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на брифінгу за підсумками Погоджувальної ради лідерів парламентських...
Юлія Тимошенко: Оголошення дефолту Україною неприпустимо - «Политика»
Юлія Тимошенко: Оголошення дефолту Україною неприпустимо - «Политика»

У жодному разі не можна допустити дефолту України: для цього немає жодних передумов.


Про це завила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на брифінгу за підсумками Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і груп.


«У жодному випадку, за жодних обставин не можна допустити, щоб в Україні настав дефолт. Це втрата довіри всіх інвесторів у світі до України на багато років. Ніхто не зможе спрогнозувати, який буде курс гривні. При дефолтах, як правило, стрімко падає курс національної валюти. А це вже повне зубожіння людей, тому що в доларах вони знову отримуватимуть в 2-3 рази менше», - пояснила політик.


Також, зазначила Юлія Тимошенко, «дефолт - це повна дестабілізація всього життя України і це економічний занепад, який триватиме роками».


Окрім того, лідер «Батьківщини» наголосила, що питання дефолту - це не питання президента України, а питання уряду та НБУ. Натомість Україна має збалансований бюджет, який передбачає кошти на погашення наших боргів та повернення відсотків за запозиченнями, додала вона.


«Передумов для дефолту не існує! Жодного дефолту в Україні не може бути, якщо ніхто не піде ні в які авантюри, несумісні з нормальним життям країни», - наголосила Юля Тимошенко.


Вона також звернула увагу на те, що за два місяці парламенту і новому президенту України треба тісно співпрацювати над новим бюджетом на наступний рік.


«Саме зараз розпочинається бюджетний процес, а бюджетний процес - це пенсії, заробітні плати, правильна система оподаткування нашої економіки, справедливі соціальні виплати, і це припинення тієї корупції на бюджеті, яка тривала всі 5 років», - підсумувала лідер партії.


ba.org.ua


...

У жодному разі не можна допустити дефолту України: для цього немає жодних передумов. Про це завила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на брифінгу за підсумками Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і груп. «У жодному випадку, за жодних обставин не можна допустити, щоб в Україні настав дефолт. Це втрата довіри всіх інвесторів у світі до України на багато років. Ніхто не зможе спрогнозувати, який буде курс гривні. При дефолтах, як правило, стрімко падає курс національної валюти. А це вже повне зубожіння людей, тому що в доларах вони знову отримуватимуть в 2-3 рази менше», - пояснила політик. Також, зазначила Юлія Тимошенко, «дефолт - це повна дестабілізація всього життя України і це економічний занепад, який триватиме роками». Окрім того, лідер «Батьківщини» наголосила, що питання дефолту - це не питання президента України, а питання уряду та НБУ. Натомість Україна має збалансований бюджет, який передбачає кошти на погашення наших боргів та повернення відсотків за запозиченнями, додала вона. «Передумов для дефолту не існує! Жодного дефолту в Україні не може бути, якщо ніхто не піде ні в які авантюри, несумісні з нормальним життям країни», - наголосила Юля Тимошенко. Вона також звернула увагу на те, що за два місяці парламенту і новому президенту України треба тісно співпрацювати над новим бюджетом на наступний рік. «Саме зараз розпочинається бюджетний процес, а бюджетний процес - це пенсії, заробітні плати, правильна система оподаткування нашої економіки, справедливі соціальні виплати, і це припинення тієї корупції на бюджеті, яка тривала всі 5 років», - підсумувала лідер партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика