Валерій Дубіль: На Чернігівщині «Батьківщина» здобула перемогу на чергових виборах в ОТГ - «Политика» » «Новости Дня»
Анастасия
Опубликовано: 16:01, 02 июля 2019
Политика / Украина

Валерій Дубіль: На Чернігівщині «Батьківщина» здобула перемогу на чергових виборах в ОТГ - «Политика»

На Чернігівщині на виборах знову перемогла «Батьківщина», бо люди бачать реальний неоднорічний результат роботи команди Юлії Тимошенко. Про це 1 липня під час візиту на Чернігівщину заявив заступник...
Валерій Дубіль: На Чернігівщині «Батьківщина» здобула перемогу на чергових виборах в ОТГ - «Политика»
Валерій Дубіль: На Чернігівщині «Батьківщина» здобула перемогу на чергових виборах в ОТГ - «Политика»

На Чернігівщині на виборах знову перемогла «Батьківщина», бо люди бачать реальний неоднорічний результат роботи команди Юлії Тимошенко.


Про це 1 липня під час візиту на Чернігівщину заявив заступник голови ВО «Батьківщина», народний депутат Валерій Дубіль.


Так, на виборах до 6 новостворених ОТГ - Борзнянської міської, сільських Киїнської, Новобілоуської, Вихвостівської, Озерянської і Хмільницької - беззаперечну перемогу, відповідно до паралельного підрахунку голосів, здобула «Батьківщина», набравши 24,16%.


«Місцеві вибори можна назвати найзначущими: саме на них ми обираємо тих, хто щодня поруч, хто може якнайшвидше вирішити питання тут, на місцях, де ми живемо. Тому ці результати показують реальні рейтинги партій, реальні результати роботи!» - наголосив Валерій Дубіль.


За словами народного депутата, перше місце на цих виборах означає, що люди втомилися від порожніх, невиконаних обіцянок і довіряють саме представникам «Батьківщини» змінювати країну, починаючи від маленьких сіл і містечок.


«Завдяки багаторічній, послідовній роботі чернігівської команди ми сьогодні маємо такий результат. Пишаюся вами! Вірю, що парламентські вибори пройдуть ще результативніше!» - резюмував Валерій Дубіль.


ba.org.ua


...

На Чернігівщині на виборах знову перемогла «Батьківщина», бо люди бачать реальний неоднорічний результат роботи команди Юлії Тимошенко. Про це 1 липня під час візиту на Чернігівщину заявив заступник голови ВО «Батьківщина», народний депутат Валерій Дубіль. Так, на виборах до 6 новостворених ОТГ - Борзнянської міської, сільських Киїнської, Новобілоуської, Вихвостівської, Озерянської і Хмільницької - беззаперечну перемогу, відповідно до паралельного підрахунку голосів, здобула «Батьківщина», набравши 24,16%. «Місцеві вибори можна назвати найзначущими: саме на них ми обираємо тих, хто щодня поруч, хто може якнайшвидше вирішити питання тут, на місцях, де ми живемо. Тому ці результати показують реальні рейтинги партій, реальні результати роботи!» - наголосив Валерій Дубіль. За словами народного депутата, перше місце на цих виборах означає, що люди втомилися від порожніх, невиконаних обіцянок і довіряють саме представникам «Батьківщини» змінювати країну, починаючи від маленьких сіл і містечок. «Завдяки багаторічній, послідовній роботі чернігівської команди ми сьогодні маємо такий результат. Пишаюся вами! Вірю, що парламентські вибори пройдуть ще результативніше!» - резюмував Валерій Дубіль. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика