Янголи-охоронці української державності, – Юлія Тимошенко привітала з Міжнародним днем студентів - «Политика» » «Новости Дня»
Марфа
Опубликовано: 16:11, 17 ноября 2019
Политика / Украина

Янголи-охоронці української державності, – Юлія Тимошенко привітала з Міжнародним днем студентів - «Политика»

Студенти - це рушійна сила розвитку українського суспільства. Вони готові в будь-яку хвилину вийти на захист свободи країни. Про це написала Юлія Тимошенко у привітанні з Міжнародним...
Янголи-охоронці української державності, – Юлія Тимошенко привітала з Міжнародним днем студентів - «Политика»
Янголи-охоронці української державності, – Юлія Тимошенко привітала з Міжнародним днем студентів - «Политика»

Студенти - це рушійна сила розвитку українського суспільства. Вони готові в будь-яку хвилину вийти на захист свободи країни.


Про це написала Юлія Тимошенко у привітанні з Міжнародним днем студентів, яке вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.


Саме ці люди, за словами Голови партії «Батьківщина», є «янголами-охоронцями нашої державності та засторогою від диктатури».


«Студенти раніше за інших вийшли з вимогою незалежності України в 90-х роках. Студенти стали основою Помаранчевої революції, студенти були тією силою, що підняла над Україною ідеали Революції гідності...», - зазначила Юлія Тимошенко.


У молодому віці головна цінність - свобода, і студентам, як нікому іншому це відомо. Тому, впевнена політик, у випадку загрози для країни, вони будуть одними з перших, хто вийде на захист демократії та державних цінностей.


«Дай Боже, щоб таких приводів в Україні було якомога менше. Хочеться прогресу та реформ, а не революцій. Я вітаю вас зі святом! І заздалегідь дякую вам - людям, які нарешті мають вивести країну з тіні на світло!» - резюмувала Юлія Тимошенко.



...

Студенти - це рушійна сила розвитку українського суспільства. Вони готові в будь-яку хвилину вийти на захист свободи країни. Про це написала Юлія Тимошенко у привітанні з Міжнародним днем студентів, яке вона розмістила на своїй сторінці у Facebook. Саме ці люди, за словами Голови партії «Батьківщина», є «янголами-охоронцями нашої державності та засторогою від диктатури». «Студенти раніше за інших вийшли з вимогою незалежності України в 90-х роках. Студенти стали основою Помаранчевої революції, студенти були тією силою, що підняла над Україною ідеали Революції гідності.», - зазначила Юлія Тимошенко. У молодому віці головна цінність - свобода, і студентам, як нікому іншому це відомо. Тому, впевнена політик, у випадку загрози для країни, вони будуть одними з перших, хто вийде на захист демократії та державних цінностей. «Дай Боже, щоб таких приводів в Україні було якомога менше. Хочеться прогресу та реформ, а не революцій. Я вітаю вас зі святом! І заздалегідь дякую вам - людям, які нарешті мають вивести країну з тіні на світло!» - резюмувала Юлія Тимошенко. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика