Валентин Наливайченко: Необхідно жорстко відстоювати інтереси України в обговоренні газових питань з РФ - «Политика» » «Новости Дня»
Dernck
Опубликовано: 12:27, 30 ноября 2019
Политика / Украина

Валентин Наливайченко: Необхідно жорстко відстоювати інтереси України в обговоренні газових питань з РФ - «Политика»

[b]Кулуарщина у нашій політиці процвітає. Російське міністерство енергетики повідомило про двосторонні переговори з українською стороною щодо газових питань у Відні. Офіційно Україна таку зустріч не анонсувала...
Валентин Наливайченко: Необхідно жорстко відстоювати інтереси України в обговоренні газових питань з РФ - «Политика»
Валентин Наливайченко: Необхідно жорстко відстоювати інтереси України в обговоренні газових питань з РФ - «Политика»

Кулуарщина у нашій політиці процвітає. Російське міністерство енергетики повідомило про двосторонні переговори з українською стороною щодо газових питань у Відні. Офіційно Україна таку зустріч не анонсувала.


Переконаний: Україна зараз має сильні позиції на переговорах з Росією щодо газу. М'яч наразі на нашому полі. Наведу найголовніші аргументи.


Насамперед, це українська газотранспортна система, яка завдяки зусиллям нашої фракції залишилась у власності держави. Наша ГТС є потужною енергетичною системою, у функціонуванні якої зацікавлені і РФ, і ЄС. Це ж стосується і наших газосховищ.


Наші позиції посилює і рішення Стокгольмського арбітражу, за яким Газпром нам винен $3 млрд за недопоставлені обсяги газу для транзиту.


Маємо і підтримку Держдепу США, який займає жорстку позицію, включно з санкціями, щодо Північного потоку-2.


З такими козирями ми здолаємо будь-який газовий шантаж Росії. Потрібно лише жорстко та послідовно відстоювати наші національні інтереси, а не здавати їх на догоду Кремля.


Валентин Наливайченко, народний депутат від «Батьківщини», Facebook



...

Кулуарщина у нашій політиці процвітає. Російське міністерство енергетики повідомило про двосторонні переговори з українською стороною щодо газових питань у Відні. Офіційно Україна таку зустріч не анонсувала. Переконаний: Україна зараз має сильні позиції на переговорах з Росією щодо газу. М'яч наразі на нашому полі. Наведу найголовніші аргументи. Насамперед, це українська газотранспортна система, яка завдяки зусиллям нашої фракції залишилась у власності держави. Наша ГТС є потужною енергетичною системою, у функціонуванні якої зацікавлені і РФ, і ЄС. Це ж стосується і наших газосховищ. Наші позиції посилює і рішення Стокгольмського арбітражу, за яким Газпром нам винен $3 млрд за недопоставлені обсяги газу для транзиту. Маємо і підтримку Держдепу США, який займає жорстку позицію, включно з санкціями, щодо Північного потоку-2. З такими козирями ми здолаємо будь-який газовий шантаж Росії. Потрібно лише жорстко та послідовно відстоювати наші національні інтереси, а не здавати їх на догоду Кремля. Валентин Наливайченко, народний депутат від «Батьківщини», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика