Юлія Тимошенко розповіла про основні пункти своєї соціальної доктрини: персоніфіковані пенсії, страхову медицину, підтримку молоді - «Общество» » «Новости Дня»
Оксана
Опубликовано: 00:04, 21 марта 2019
Общество / Украина

Юлія Тимошенко розповіла про основні пункти своєї соціальної доктрини: персоніфіковані пенсії, страхову медицину, підтримку молоді - «Общество»

Кандидат у президенти України виступила на велелюдному мітингу у Броварах. «Сьогодні внаслідок так званої пенсійної реформи половина пенсіонерів країни отримали пенсії, нижчі аніж 2 тис. грн. Але влада забула,...
Юлія Тимошенко розповіла про основні пункти своєї соціальної доктрини: персоніфіковані пенсії, страхову медицину, підтримку молоді - «Общество»

Кандидат у президенти України виступила на велелюдному мітингу у Броварах.


«Сьогодні внаслідок так званої пенсійної реформи половина пенсіонерів країни отримали пенсії, нижчі аніж 2 тис. грн. Але влада забула, що в Україні є чинним закон, що пенсія не може бути нижчою аніж мінімальний прожитковий мінімум, що складає 4425 грн, і ця сума затверджена бюджетом. І те, що вони сьогодні половині пенсіонерів платять нижче 2 тис. грн, це означає не лише порушення закону, а це означає, що вони половину пенсіонерів поставили за межею життя», - наголосила вона.


Втілюючи нову соціальну доктрину, Юлія Тимошенко має намір запровадити європейську модель пенсійної реформи. Відповідний законопроект вже чекає розгляду у парламенті.


Юлія Тимошенко також наполягає на необхідності запровадження страхової медицини, адже запропонована нинішньою владою так звана медична реформа є відвертим знущанням: «99% людей не здатні будуть заплатити за послуги професійних лікарів, а лікарі залишаться без заробітних плат, без права на існування, і вони поїдуть жити і працювати в інші країни».


Для працюючих людей, як пропонує лідер «Батьківщини», медичну страховку із одночасним зниженням податків оплатять роботодавці, а для пенсіонерів, дітей, безробітних і непрацездатних осіб - страховку в повному обсязі заплатить держава. Також медична страховка передбачатиме безкоштовне надання людям тих медикаментів, які будуть виписані лікарем, додала Юлія Тимошенко.


У Новому курсі Юлії Тимошенко також є спеціальний пакет для молоді: гарантоване перше робоче місце, гідні зарплати, доступні бізнес-кредити та іпотека, якісна безкоштовна освіта, допомога при народженні дитини.


ba.org.ua



...

Кандидат у президенти України виступила на велелюдному мітингу у Броварах. «Сьогодні внаслідок так званої пенсійної реформи половина пенсіонерів країни отримали пенсії, нижчі аніж 2 тис. грн. Але влада забула, що в Україні є чинним закон, що пенсія не може бути нижчою аніж мінімальний прожитковий мінімум, що складає 4425 грн, і ця сума затверджена бюджетом. І те, що вони сьогодні половині пенсіонерів платять нижче 2 тис. грн, це означає не лише порушення закону, а це означає, що вони половину пенсіонерів поставили за межею життя», - наголосила вона. Втілюючи нову соціальну доктрину, Юлія Тимошенко має намір запровадити європейську модель пенсійної реформи. Відповідний законопроект вже чекає розгляду у парламенті. Юлія Тимошенко також наполягає на необхідності запровадження страхової медицини, адже запропонована нинішньою владою так звана медична реформа є відвертим знущанням: «99% людей не здатні будуть заплатити за послуги професійних лікарів, а лікарі залишаться без заробітних плат, без права на існування, і вони поїдуть жити і працювати в інші країни». Для працюючих людей, як пропонує лідер «Батьківщини», медичну страховку із одночасним зниженням податків оплатять роботодавці, а для пенсіонерів, дітей, безробітних і непрацездатних осіб - страховку в повному обсязі заплатить держава. Також медична страховка передбачатиме безкоштовне надання людям тих медикаментів, які будуть виписані лікарем, додала Юлія Тимошенко. У Новому курсі Юлії Тимошенко також є спеціальний пакет для молоді: гарантоване перше робоче місце, гідні зарплати, доступні бізнес-кредити та іпотека, якісна безкоштовна освіта, допомога при народженні дитини. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика